Hölgyet vagy Párt keresek ma estére,ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok Budapesttől! Privát üzenetet várok
Sziasztok! 13.Kerületben srác a mai napon? Hely adott
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
44 éves, ápolt, igényes, diszkrét, aktívan sportoló ,többesben tapasztalt creampie kedvelő pasiként
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
ismerkednék hölgyekkel párokkal. Utazni tudok fogadni nem.
mail,google chat,viber/Whatsapp elérhetőségem van
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Most valaki vecsésen? Közös maszti és szopatnék?!
.!
.!
Masszázsra, adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!
Kiskunlacháza.
Csajomnak keresünk pasit.
26 éves moletti. 165cm magas.89kg. Oriási cicik.nagy popo.. poci is van.
Elsőre előttem baszható.
Te legyél 25-40év között. Arányos vagy izmosabb. Szörtelenség előny. Ha bisex aktív vagy kettőnket is kúrhatsz.. privat keress. Viber kell. Arcod viberen ha nemvállalod ne is írj.
Elsőre előttem baszható.
Te legyél 25-40év között. Arányos vagy izmosabb. Szörtelenség előny. Ha bisex aktív vagy kettőnket is kúrhatsz.. privat keress. Viber kell. Arcod viberen ha nemvállalod ne is írj.
Igényes, sportos, fiatal, masszázsban profi férfiként keresek szimpatikus párt hetero alapon péntek estére! Akár közös wellnessre is vendégül látlak Titeket! Igényes 50-es pár is szóba jöhet! Privátban üzenjetek kérlek!Pest 100km-es korzetében
Most valaki vecsésen? Közös maszti és szopatnék
Sziasztok! Közös swingerklub latogatáshoz keresünk Párt a Fővárosból. Privát üzenetet várunk
Sziasztok!
Másfél hete az Élet felülírta a tervünket: nagyon érdekel, hogy mi lehet a reptéri kifutó végénél smile
A héten a tervünk az, hogy ma vagy holnap (péntek) estefelé 6 és 8 óra között megnézzük a helyszínt élőben is.
Ha van olyan formás, nagyfarkú és igényes srác, aki szívesen jönne, privátban várjuk jelentkezését.
Köszönjük a sok kedves iránymutatást mindenkinek.
Niki
Másfél hete az Élet felülírta a tervünket: nagyon érdekel, hogy mi lehet a reptéri kifutó végénél smile
A héten a tervünk az, hogy ma vagy holnap (péntek) estefelé 6 és 8 óra között megnézzük a helyszínt élőben is.
Ha van olyan formás, nagyfarkú és igényes srác, aki szívesen jönne, privátban várjuk jelentkezését.
Köszönjük a sok kedves iránymutatást mindenkinek.
Niki
Bárcsak!
Legjobbak ti vagytok!! (Ez egy válasz Catwumen üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:13
Legjobbak ti vagytok!! (Ez egy válasz Catwumen üzenetére (tegnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok jövő héten Bp leszünk péntekig párokkal szívesen ismerkedünk illetve20++fiukkal
Sziasztok jövő héten Bp leszünk péntekig párokkal szívesen ismerkedünk illetve20++fiukkal
Most valaki vecsésen? Közös maszti és szopatnék !.,.!!!
Sziasztok olyan biszexuális párral szeretnék ismerkedni ahol alap a kölcsönös orális kényeztetés a Pár mindkét tagjával
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Kérem csak párok írjanak ! Köszönöm!
Szopatnék,most vecsésen! Igényes,sportos pasi vagyok nagy fasszal!…!!!
Kiskunlacháza.
Elsőre előttem baszható.
Te legyél 25-40év között. Arányos vagy izmosabb. Szörtelenség előny. Ha bisex aktív vagyok kettőnket is kúrhatsz.. privat keress. Viber kell. Arcod viberen ha nemvállalod ne is írj.
Elsőre előttem baszható.
Te legyél 25-40év között. Arányos vagy izmosabb. Szörtelenség előny. Ha bisex aktív vagyok kettőnket is kúrhatsz.. privat keress. Viber kell. Arcod viberen ha nemvállalod ne is írj.
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok!
Feleségem jön fel kis kikapcsolódásra aug 20 hétvégén. Keresnék olyan tartalmas programot számára, ahol megismerkednétek, és reményeim szerint egy jó keféléssel zárulna a nap, amit szeretnék végig nézni, igény szerint beszállni.
Amit tudni kell róla röviden: 160 cm, 50kg, 51 éves, szőke hosszú haj, szőrös pina, jó segg.
Feleségem jön fel kis kikapcsolódásra aug 20 hétvégén. Keresnék olyan tartalmas programot számára, ahol megismerkednétek, és reményeim szerint egy jó keféléssel zárulna a nap, amit szeretnék végig nézni, igény szerint beszállni.
Amit tudni kell róla röviden: 160 cm, 50kg, 51 éves, szőke hosszú haj, szőrös pina, jó segg.

vazelinator