Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Kamus idióta vagy. Megvolt a dátum, a hely, egy bomba nőt dughattál volna és szó nélkül eltűnsz. Azt se higgyjétek el neki, amit kérdez.....
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 02. szerda 07:34
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok Budapesten valaki nő vagy esetleg par 21 ker
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, cuckold is jó!
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!
Harmadiknak női beszálot keresünk vagy párt tapasztaltak és igényesek vagyunk utazni és fogadni is tudunk
Sziasztok. Mai napra keresek hölgyet vagy párt Budapesten illetve a közvetlen közelében. Helyem nincs, autoval tudok menni, búvóhely vagy akar szabadban is izgató lehet a számomra. Privátban keressetek.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Sziasztok párok/lányok/hölgyek.
Egy fiatal potens értelmes srác csatlakozna hozzátok/hozzád!
Közös nudizás/szerepjàtek/ formájában.
Whatsapp/Viber/googlechat adott.
Nem kamu-valós személy vagyok.!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
Egy fiatal potens értelmes srác csatlakozna hozzátok/hozzád!
Közös nudizás/szerepjàtek/ formájában.
Whatsapp/Viber/googlechat adott.
Nem kamu-valós személy vagyok.!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok
(Ez egy válasz Exoticbigcock üzenetére (2026. 09. 02. szerda 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
22cm intimű extra igényes,illatos, jól szituált srác vagyok! Párt vagy hölgyet keres napközbeni talalkákra! UNATKOZÓK NE....
22cm intimű extra igényes,illatos, jól szituált srác vagyok! Párt vagy hölgyet keres napközbeni talalkákra! UNATKOZÓK NE....
Sziasztok!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
16. Kerületben valaki kalandozna velem a héten és jövő héten? Sajnos helyem nincs.
Sziasztok
Sportos párt vagy nőt keresek holnap estére. Hely Dél-Pesten. Továbbiakat privátban egyeztessük.
Sportos párt vagy nőt keresek holnap estére. Hely Dél-Pesten. Továbbiakat privátban egyeztessük.
Pár vagyunk, hasonló gondolkodású és alkatú PÁRT keresünk.Számunkra a találkozás nem csak a szexről szól. Szeretnénk együtt vacsorázni, kávézni/borozni, kirándulni, vagy egyszerűen jól érezni magunkat egymás társaságában. Ha később több is kialakul belőle, annak örülünk. Képet viberen csoportba (4 tag) cserélünk
Sziasztok!
Diszkrét, intelligens, bi férfitagu pàrt keresek ma estére. (màs alkalom is jó) Helyem van..
Diszkrét, intelligens, bi férfitagu pàrt keresek ma estére. (màs alkalom is jó) Helyem van..
Hàzibaràt lennèk!
Holnap reggel délelőtti órákban pár esetleg kalandozni?Bi pár is lehet .Sőt…..Privátban keressetek
Biztosan azt tenném , nem is értem miért engedik ide irkálni őket , keressenek a meleg rovatban , hiszen azért van , de már szánalmas hogy mindenhol szopni akaró férfi és nem tesznek semmi ellene . Az ember kedve elmegy a keresgéléstől
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 23:03
5 nap alatt 86 hozzászólás és csak egy szopni akaró meleg pasi van a profil mögött. Az előzőt törölte mert már nem volt vele kapás. Azt nem értem ha összejön egy hetero pasi és odamegy aztán kiderül a helyszínen nincs és nem is volt csaj csak ő akar szopni nem verik meg? Én lehet azt tenném…

vazelinator

xlsss1