Kíváncsi lányt, nőt keresnék webkamerás kukkolásra, akit izgat ha látja, hallja, ahogy a pasi rá izgul és elélvez.
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Szia. Én holnap dél körül leszek Veszprémben
(Ez egy válasz vp.szopi üzenetére (ma 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi! Jól hangzik! Lesz is ott most valami rendezvény a hétvégén. Valaki esetleg jön?
(Ez egy válasz Whiskeyinthejar üzenetére (tegnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:23

Nyilvános WC Almádiban a part közelében...
A Liget étterem&presszó mögött van.
Nagyon izgalmas...
A női wc-ben is van lyuk a kabinok között.
Tiszta,kultúrált... sűrűn takarítják.
Nagyon izgalmas...

Tiszta,kultúrált... sűrűn takarítják.
Veszprémben ma valaki?
30-40-es férfias bi aktív pasit keresek ma zánka környéke
Ma napközben Szfvár Siófok útvonalon? Esetleg Gárdony?
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék

Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Lenne ma valaki?
Van ott olyan holgy vagy pasi aki a Esztergomi grand hotelben melozik vagy az aquaszigetben ?
Ma lenne valaki aki mer is találkozni Veszprém környékén?
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Nyilvános WC Almádiban a part közelében...
Nagyon izgalmas...
Tiszta,kultúrált... sűrűn takarítják. (Ez egy válasz Balatonpár73 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgalmas...

Tiszta,kultúrált... sűrűn takarítják. (Ez egy válasz Balatonpár73 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este kukkolnék ábrahámhegyen.
Székesfehérváron ,hölgy v pár ??
Heteró alapon keresek..
Heteró alapon keresek..
Ma estére keresek párt vagy hölgyet . Veszprém - Balatonfüred környékén
magas izmos testalkatú srác vagyok nagy mérettel

Szívesen szopatnék ma, most?
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.