Dorog Esztergom környéke?
Sziasztok keresek olyat aki ma kiverné barátnőm sexy képeire,székesfehérváron
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, professzionális fényképész vagyok!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, professzionális fényképész vagyok!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
Sziasztok 12:00korul dunaujvaros szazhalombatta utvonalon valaki egy gyors tali ??
Valaki ma Tapolca Sümeg környéke ma délután ? Pár nő vagy pasi ?
Sziasztok! Komárom környékén kalandoznék ma, max 45-ig..
Sziasztok,igaz nem 45 felett,de hatha
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (tegnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:37

Sziasztok
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Sziasztok. Ma este Dunaújváros és környékén, pár 10 km max, hölgyet kényeztetnék, vagy párhoz beszálnék. Képeim a keresős oldalamon. 52 éves pasi. Köszönöm
Sziasztok!
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (esetleg a yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző, magára igényes, 75 és 90 kg közötti férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (esetleg a yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző, magára igényes, 75 és 90 kg közötti férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Sziasztok! Nagyon szívesen maszíroznék ma este, esetleg több... Tudok utazni vállalható távolságon belül. Privátban beszéljünk
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! f Dunaújváros és környéke !! Fiatal párokat is szeretem

Sziasztok
A Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan női partnert. Aki ki van éhezve egy Francia kényeztetésre
Nagyon szívesen kényeztetnék. Ha van itt aki engedné
Írj kérlek
A Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan női partnert. Aki ki van éhezve egy Francia kényeztetésre

Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Hello
Hétfő reggelre keresnék...
Hétfő reggelre keresnék...

Pontosabban üzenetet küldtem itt magánba, de nem érkezett eleddig válasz részletekről... Mégse a Picanto és utána egy hármas a cél ma este?
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (tegnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik. Küldtem mailt.
(Ez egy válasz Pinahuszár19842 üzenetére (tegnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:29

Sziasztok.Ma este tatán leszünk a pikantoban a feleségemmel.Régóta beszédtéma nálunk hogy kipróbáljuk plussz egy pasival hármasban.A klubozásban nincs benne,mert ott kötelezőnek érezné hogy legyen valami,de egy szórakozóhelyen ha találunk valakit aki szimpatikus,nem zárkózik el hogy "hazahozzuk".A fiatalabb korosztályt kedveli,mi 38/40es pár vagyunk.Ha valakinek felkeltette a figyelmét,beszéljünk...
Sziasztok.Ma este tatán leszünk a pikantoban a feleségemmel.Régóta beszédtéma nálunk hogy kipróbáljuk plussz egy pasival hármasban.A klubozásban nincs benne,mert ott kötelezőnek érezné hogy legyen valami,de egy szórakozóhelyen ha találunk valakit aki szimpatikus,nem zárkózik el hogy "hazahozzuk".A fiatalabb korosztályt kedveli,mi 38/40es pár vagyunk.Ha valakinek felkeltette a figyelmét,beszéljünk...
Ma este párt keresnék közös programra.
írtam üzenetet privátban.
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (tegnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)