Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Péntek este hármas kaland Tatabányán a Turulnál?
Kurnék egy jót akár segget is
Sziasztok!
Múltkor írtam,de nem válaszoltatok semmit. (Ez egy válasz kistigris1978 üzenetére (ma 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:39
Múltkor írtam,de nem válaszoltatok semmit. (Ez egy válasz kistigris1978 üzenetére (ma 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Szombat estére keresünk hàrmas gabalyodàshoz férfi beszàllót, szombat estére veszprém vàrmegye. Ha érdekel a dolog bàtran írj ràm!
Szombat estére keresünk hàrmas gabalyodàshoz férfi beszàllót, szombat estére veszprém vàrmegye. Ha érdekel a dolog bàtran írj ràm!
Holnap 13.-án reggel Szombathelyről megyek Pestre. Ha esetleg valaki utazna....
Balcsi Zankatol Gyorokig valaki?
Holnap Veszprémben valaki?
Zirctől nem messze szopatnám kőkemény farkam
(Ez egy válasz DEVIL üzenetére (ma 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nap süssön rátok!
Sziasztok délutáni program Székesfehérvár Veszprém útvonalon kalandot keresek autóval vagyok szép napot
Amire vágyom és amit keresnék az elkövetkező időszakban...Szép nagy szilikon cicit megérinteni, megmarkolászni..Kíváncsi vagyok milyen érzés illetve milyen hatást vált ki. A másik pedig egy feltöltött ajkú hölgy orálja lenne..
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Sziasztok ma délelőtti ismerkedéshez keresek partnert partnereket Veszprém Székesfehérvár útvonalon nézelődés kukkolás is szóba jöhet Írj privát és hozzunk össze valamit
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Sziasztok! Veszprémben vagy a közelében keresek hölgyet , vagy esetleg párt . Nagyon kevés a szabadidőm de ha érdemes bármikor szabaddá tudom magam tenni. Hosszú távra keresek. Adatlapomon minden adat valós , ha érdekellek privátban írj.
Sziasztok! 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári vagyok! Szívesen csatlakoznék párthoz vagy hölgyhöz! Szombaton Gárdonyba napozok de ha esetleg valaki tud jobb programot várom jelentekzését!
Sziasztok
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Délelőtt folyamán párt keresek, helyem van!