Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
Sziasztok srácok! Én egy sportos, vékony, nagy erotikus vággyal rendelkező független nő vagyok. Ismerkednék normális, vékony, sportos sráccal, max 38 éves korig. Köszönöm!

Sziasztok.
41 éves fiatalos sportos jófej srác vagyok az átlagnál nagyobb intimmel.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is.
Szívesen találkoznék vékony kifejezetten kis cicis kis popsis lánnyal, illetve ilyen hölgytagú párral.
Helyem is van egy tóparti háznál de utazni is tudok, ésszerű kereteken belül.
( Esztergom +80km )
Diszkréció adott ès elvárt.
41 éves fiatalos sportos jófej srác vagyok az átlagnál nagyobb intimmel.
Voltam már párokkal hármasban és cuckoldban is.
Szívesen találkoznék vékony kifejezetten kis cicis kis popsis lánnyal, illetve ilyen hölgytagú párral.
Helyem is van egy tóparti háznál de utazni is tudok, ésszerű kereteken belül.
( Esztergom +80km )
Diszkréció adott ès elvárt.
Esztergom környékén cumiznék
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Veszprém mellet keresek fiatal férfit a baràtnőmnet. Helyünk van
Fehérvár vki egy bisex kalandra?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Sziasztok!
Pàrral talàlkoznék holnap este. Helyem van.
Pàrral talàlkoznék holnap este. Helyem van.
Siófokon és környékén párhoz csatlakoznék!
Utazni tudok .Minden finomságban benne vagyok!
Utazni tudok .Minden finomságban benne vagyok!
Mai nap este találkoznánk fiúval vagy párral.
Sziasztok! Párt keresnénk csütörtök vagy szombat estére
Székesfehérvár és környéki pasikat keresünk sok pasi 1 lány felállásra.
Sziasztok
Székesfehérvár környékén valaki ?
Pár nő estleg pasi?
Privátban keres
Székesfehérvár környékén valaki ?
Pár nő estleg pasi?
Privátban keres
Fehérvár vki?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Sziasztok
Kezdjed kezdjétek velem a hosszú hétvégét…
Hölgyekkel párokkal ismerkednék
Moto
Kezdjed kezdjétek velem a hosszú hétvégét…

Hölgyekkel párokkal ismerkednék

Moto
Sziasztok!
Lányok, párok! Van kedve valakinek egy kis kalandhoz, ezen a héten napközben vagy este?
Tatabánya és környéke
Lányok, párok! Van kedve valakinek egy kis kalandhoz, ezen a héten napközben vagy este?

Tatabánya és környéke
Üdv. Okt 23-26 között két pasi keres nőt párt , hely van.
37 éves sportos srác vagyok!
Nincs a megyében egy masszőr aki teljes testet csinál???
VESZPRÉM MEGYE
Nincs a megyében egy masszőr aki teljes testet csinál???
VESZPRÉM MEGYE