Sziasztok! Mostanában Hölgy vagy Pár Tapolcán? Akár csak kukkolni? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok! Székesfehérvár, Veszprém, Győr környékén keresem ma délután hölgy vagy pár partnereimet!
Hello komárom- kisbér - veszprém úton móka? Autóval vagyok
Üdv! Fehérváron kukkolható pár? Szimpatia estén több is lehet...
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, professzionális fényképész vagyok!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, professzionális fényképész vagyok!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket.
Sziasztok! Ma este fele Hölgy vagy Pár Balatonakali-Tapolca útvonalon autós/szabadtéri kalandra? 29éves potens magára igényes pasi vagyok
helo holnap valaki almádi liget wc glooryban szopatna?
Sziasztok! Lànyokat pàrokat keresek kukkolàsra kènyeztetèsre! Utazni tudok Kom-esztergomi szakaszon!
Fekvenyomó pad + kb 50 kg súly pároknak és hölgyeknek, érdeklődni privát üzenetben.
Kinézek Tatabányán a Turulhoz vezető úton, az M1 híd utáni parkolóba!
Hölgyek? Párok?

Sziasztok!
Ma este Tatabánya és környékén pár vagy hölgy nem lenne kíváncsi? Kukkolás oda vissza! Szívesen nézném…
frissen borotvált! Várom a privát üzeneteket! Akár Pest-Győr-Fehérvár vonalon is szívesen elindulok!

Dorog Esztergom környéke?
Sziasztok keresek olyat aki ma kiverné barátnőm sexy képeire,székesfehérváron
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Sziasztok 12:00korul dunaujvaros szazhalombatta utvonalon valaki egy gyors tali ??
Valaki ma Tapolca Sümeg környéke ma délután ? Pár nő vagy pasi ?
Sziasztok! Komárom környékén kalandoznék ma, max 45-ig..
Sziasztok,igaz nem 45 felett,de hatha
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 17:37

Sziasztok
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Sziasztok. Ma este Dunaújváros és környékén, pár 10 km max, hölgyet kényeztetnék, vagy párhoz beszálnék. Képeim a keresős oldalamon. 52 éves pasi. Köszönöm
Sziasztok!
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (esetleg a yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző, magára igényes, 75 és 90 kg közötti férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.
Kicsit még ugyan távoli, de június utolsó hétvégéjén, konkrétan 27-én töltünk pár napot Esztergom környékén párként egy vendégházban.
Hölgy tagunk kényeztetéséhez keresnénk masszázshoz (esetleg a yoni nagy előny) jól értő 40-50 közötti művelt, jól kinéző, magára igényes, 75 és 90 kg közötti férfi társat, esetleg kedves hasonló korú párt. Évi kétszer kiruccanunk így pár napra gátlások nélkül, kis szaunázásra-jakuzzira.
Közös-kölcsönös szimpátia esetén kis jakuzzis lazítás-iszogatás után akár több is lehet a masszázsnál.
Csak olyanok írjanak, akik 27-én el is tudnak jönni Esztergom mellé.