Vasárnap? Szopatnék.
(Ez egy válasz Balatonibi üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok alkalmi osszejovetelhez keresek holgyet 20-40 ig a korhatar akar lehet tobb is jo magam 25 vagyok tatabanyai lakos igenyes sportolo
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani
Sziasztok, mai nap késő este, nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Tatabánya környékéről keresgélek adatlapom szerint.
Ma este Siófok környékén keresek párt, hölgyet! Igényes ápolt jó küllemű pasi vagyok! Vastag intimmel!

Fehérvár és környéke egy kíváncsi és kivánós pasiként partnert keresek
Nagy méretet kedvelő igényes lányt, párt keresnék kellemes időtöltésre. Hely adott a részemről, de utazni is tudok.

Fiatal srácként ismerkednék párokkal/lányokkal!
Sziasztok.
Ma délutánra keresnék...Minden megbeszélés kérdése.
Ma délutánra keresnék...Minden megbeszélés kérdése.
Sziasztok. 25-én, csütörtökön Balatonfüreden leszek és az éjszakára keresek olyan pasit, aki kedveli a női ruhás pasikat. Kizárólag egy éjszakára keresek aktív vagy uni bi pasit, aki ráér és van kedve egy kötetlen szexre. Nézd meg a képeimet, ha érdekel.
Ma is lesznek valakik turulnal?
Sziasztok! Szeptember 18-án csütörtökön párhoz csatlakoznék Veszprém megyében. Keressetek privát üzenetben! Üdv, Ádám
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Veszprém környékén kalandoznék.
Fehervar közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Ma Komárom melletti találkozóra keresünk Párt vagy Nőt. Utazni tudjatok. Várom komoly jelentkezők üzeneteit.
Sziasztok hétvége Balatonkenese valaki..Balaton Boad Show... Hotel Marina wellness?
Siófokon valaki kaland?
Helyem van!
Helyem van!
Almádi gloryban most valaki szopatni?