Párommal ma megyünk a nosztori parkolóba
Kukkolni esetleg valaki??
Kukkolni esetleg valaki??
Veszprémben találkoznék vagány nővel.
valaki fehérvár vagy környékén?
Oroszlány, Tatabánya, Mór, Tata körékéről ismerkednék 18-56 éves korig nőkkel. Magamról annyit hogy 38 éves vagyok, mackós testalkattal és szakállal rendelkezem. Egyedül élek, 8-10 km-re Oroszlánytól. Elég furán van kialakítva ez az oldal, azért nem sikerült még fényképet feltöltenem a profilomhoz.Akinek felkelettem az érdeklődését, annak természetessen küldök fotót.
Esztergom környékén cumiznék. Ha szeretnél egy bőnyálas, szájbaélvezős szopást írj üzit.
Àbrahàmhegyi strandon pàrok ,fiúk esetleg kalandozni?
Sziasztok! Diszkrét, vastagf idősebb Urak, aki imádja, ha egyoldalúan kényeztetik orálisan??? Mai napon?? Privát üzenetben keress bizalommal!!
Szia. Ismerkednék, kalandoznék, az adatlapom szerint Dunaújváros környékén az sem baj, ha hosszútávú működik.
Veszprém környékén szopatnék napközben.
Sziasztok,
Ma hajnalban autós kalandra keresek hölgyet/párt Esztergom környékén.
Tamás
Ma hajnalban autós kalandra keresek hölgyet/párt Esztergom környékén.
Tamás
Sziasztok! Ma este 11kor a Tobruki strand melletti kerékpáros pihenőhely mögötti stégen szopatnék! Privátot írj!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Veszprém és környéke
(Ez egy válasz Szopass31 üzenetére (tegnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap délelőtt lenne valakinek kedve és ideje szopatni egy jót?
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek bi pasival
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek bi pasival
Szabadban kukkolható pár/hölgy fehérváron?
Kedves párok és hölgyek!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar , fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Fehérvár, Tatabánya környékèn ismerkednènk az adatlapunk szerint. Viki és András
Szia. Most jöttünk el 3man, hamarabb irjad ki szerintem legközelebb.
(Ez egy válasz Kíváncsi96 üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)