09.08 hétfő m7 reggel délelőtt? Váli völgy fele? Bi kaland?
Fehervar vki kedden reggel közöshokira?
Privzz....köszi
Privzz....köszi
Holnap este jó lehet?
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (ma 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok alkami kapcsolatra keresek holgyet 25 eves tatabanyai lakos vagyok sportolok 84 kg 182cm 20-45 ig stivesen kikapcsolodnek privatban varom az uzenetet pusz
Esztergom környékén cumiznék
Sziasztok! Feleséget , Barátnőt kényeztetnék a férje , párja előtt . Cuckold , dogging , Wife sharing, vagy szeretkezés is. Hétköznap kora este is. Utazni tudok, s hellyel rendelkezem! Balatonfüred és környéke!

Sziasztok kedd, szerda estére keresek párokat hölgyeket alkalmi dolgokra (maszti egymás előtt, vagy akár bármi) székesfehérváron helyem nincs, akár autós dolog is szóba jöhet
Baràtnőmnek keresek fiút, fiúkat estére.... Veszprém mellet lenne helyünk
szia ha gondolod beszéljünk,
(Ez egy válasz Morpheusz25 üzenetére (tegnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatnék Veszprém környékén.
2 pasi vagyunk most egy jómókára fejér megyében?
Veszprémben most nem függ férfias bi pasitól bi pasinak cumi feleségem meztelen fotóira?
Veszprémben most bi pasi bi pasinak cumira feleségem meztelen fotóira?
Vasárnap? Szopatnék.
(Ez egy válasz Balatonibi üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok alkalmi osszejovetelhez keresek holgyet 20-40 ig a korhatar akar lehet tobb is jo magam 25 vagyok tatabanyai lakos igenyes sportolo
Sziasztok! Szeptember 12-13 között Gárdonyban leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani
Sziasztok, mai nap késő este, nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Tatabánya környékéről keresgélek adatlapom szerint.
Ma este Siófok környékén keresek párt, hölgyet! Igényes ápolt jó küllemű pasi vagyok! Vastag intimmel!

Fehérvár és környéke egy kíváncsi és kivánós pasiként partnert keresek