Sziasztok! En egy 28 éves, sportos, ápolt, értelmes és nyitott srác vagyok. Veszprém és környékén keresek kalandra vagy remdszeres dologra párt, hölgyet vagy akár enyhe biszexre nyitott férfit (farokverés és orál). Hármas terén tapasztalt vagyok. Képeim vannak és tudunk cserélni emailben. Helyem sajnis nincs, de utazni tudok. 186 centi magas, 84 kg súlyú, sportos, férfiasan szőrös (de karbantartott), jóképűnek mondott férfi vagyok! Ha érdekellek téged/titeket, akkor kérlek írj/írjatok egy üzenetet!
Fehérváron autóban szopatnék. Borotvált, igényes, ápolt es diszkrét pasi vok.
Szia! Nekem valamelyik nap jó lehet. Írj rám!
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (tegnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek, ismerkednék.. Irjatok! Legyetek bátorak!
Sziasztok, 19. Megyek Tatabányára, keresek hölgyet, párt akit lehetne esetleg szex közben szabadban kukkolni, írj privát többit megbeszéljük.
Lett volna, lecsúsztam a tegnapról.
Legközelebb?
Írjatok rám! (Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (tegnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Legközelebb?
Írjatok rám! (Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (tegnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémben szívesen kalandoznék.
Sziasztok ma van férfi aki megdugnà a baràtnőmet?
Szeretnék leszopatni egy feleséget, diszkréten vagy a párja elött...
Ha benne van, jól megdolgozom a punciját is...
TALÁLKOZZUNK, NE CSAK ÍROGASSUNK!
TALÁLKOZZUNK, NE CSAK ÍROGASSUNK!
Ma nap délután vagy este szeretnék leszopatni egy feleséget, diszkréten vagy a párja elött...
Sziasztok. Ma délután Veszprém környékén hölgy esetleg?
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek, ismerkednék..
Sziasztok, ma délelött, lenne pár aki szívesen találkozna??
Dunaújváros?
Szopatnék vagy kiveretném, Fehérvár környéke. Nem csak igérgetőt keresek..
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok! Ma hajnalban, kora reggel, Pápa és környékén keresek partnert orál kalandra, Igényes, ápolt Aktív/Uni srác vagyok
Irj privátban
Irj privátban
Sziasztok!
Kíváncsi hölgynek elélveznék videochat-en...
Ha szeretsz pasit nézni, vagy közös masztiban benne lennél írj privát üzenetet...
Google chat vagy teams...
Kíváncsi hölgynek elélveznék videochat-en...
Ha szeretsz pasit nézni, vagy közös masztiban benne lennél írj privát üzenetet...
Google chat vagy teams...

vazelinator

Hose30
Cameron 2