Helló.Szombaton délelőtt párral találkoznék Zirc környékén.
Ma este negyed tíz után Turulnál aktív pasi lenne ?
Még itt vagyok….
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Ma 18 órától kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Ma este 9-10 között Fehérváron viszonzás nélkül szopnék. Helyem van.
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Ma 18 órától kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Sziasztok! Szívesen fogadnék ma párt vagy hölgyet Székesfehérváron 16:00tol!képeim vannak az adatlapomon!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok
Párt “keresek”akiket izgatna ha meglesném intim együttlétük alatt!
Diszkréció alap nálam!
Párt “keresek”akiket izgatna ha meglesném intim együttlétük alatt!
Diszkréció alap nálam!
Holnap este Tatabánya Turulnál lenne kedve bi aktív pasinak, vagy biszex férfi tagú párnak találkoznia?
Sziasztok! Diszkrét, vastagf Urak,akár idősebb Urak aki imádja, ha egyoldalúan, alaposan kielégítik orálisan??! Keress bizalommal, diszkréció mellett, privát üzenetben!
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Ma Veszprémben valaki?
Veszprémben, csütörtök napközben ajánlok kényeztető masszázst hölgy részére.
Fehérváron valaki? Irj ram barmi érdekes lehet
Sziasztok Veszprém mellett, baràtnőmnek keresek fiatal fiúkat.....
Két férfi csinos sub nőt keres.
Esztergom környékén cumiznék
Veszprémben?
Mór, Csókakő - viszonzás nélkül szopnék, helyem van.

vazelinator

motanu_1990
Cristina Rossi