Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este kb 20.oo környeken szfvar regi teglagyari ut vege!?Jar arra valaki?
Julius 10-14ig a manas fesztivalon leszunk lengyeltótiban ! Parokkal ismerkednenk akikkel egyutt elvezhetnenk a fesztivalt es egymast!
freecee84. ??
Sziasztok! Szívesen megismerkednék ma egy valós, igényes és korrekt párral. Győr környékén keresgélek, de kicsit távolabb is szívesen utazok. Helyem van, ha úgy adódna.Ha van kedvetek akkor ismerkedjünk meg!
Sziasztok! Velence környékén keresnénk egy párt, párcserés szexre, női bi vel.
Veszprém környékén ujjaznék élvezésig egy hölgyet autóban vagy szabadban.
Viszonozható kézzel vagy orállal ha szeretnéd. Privát üzenet várok, köszönöm
Viszonozható kézzel vagy orállal ha szeretnéd. Privát üzenet várok, köszönöm
Hello. Mi péntektől megyünk két éjszakára. Velencén lesz a szallasunk
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (ma 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok. Harcsásra megy ma Pár vagy Nő?
Sziasztok innen jon valaki az EFOTT fesztiivalra ???
Sziasztok!
Ma délelőtt Veszprém Várpalota Berhida közeléből valaki laza diszkrét kalandra ? Lány, pár, pasi ?
üzenetben keress.
Ma délelőtt Veszprém Várpalota Berhida közeléből valaki laza diszkrét kalandra ? Lány, pár, pasi ?
üzenetben keress.
Jo reggelt!
Írtam nektek üdítő segítve.
Köszönöm
János (Ez egy válasz István és Kinga üzenetére (tegnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:04
Írtam nektek üdítő segítve.
Köszönöm
János (Ez egy válasz István és Kinga üzenetére (tegnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma estétől Július 13-ig leszünk Siófokon, ez idő alatt keresnénk párokat, illetve harmadiknak férfit.
Korosztály 18-50 év.
Ma estétől Július 13-ig leszünk Siófokon, ez idő alatt keresnénk párokat, illetve harmadiknak férfit.
Korosztály 18-50 év.
Badacsony környékén 2, 50 éves bi pasival közös hokí? hely kell.
novev ismerkednék komoly kapcsolat céljabol is én 53 vagyok szolnok mellett lakom tobbit privátba
sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok
Tapolca mellet lakom
párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóban írjatok
Tapolca mellet lakom
párokat keresek hármas szexre benne vagyok minden jóban írjatok
Keresek Tatabánya környékéről nyitott partnert
Sziasztok!
Korosztály 18-50 év.
Korosztály 18-50 év.
Veszprémben szívesen találkoznék nővel esetleg párral.
Sziasztok! Hölgy vagy pár Révfülöp vagy környékén? 29 éves magára igényes potens pasi vagyok