Szép napot. Fejér megyéből keresnék nőt,párt, vagy akár egy kisebb társaságot.
Szia, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sperma imádó "jó kislányt" keresek
]

Szombat délelöttre keresek pasit pasikat mindenre nyitott srac vagyok irjatok nyugodtan
Budapest
Budapest
Sziasztok valaki pár nő vagy pasi ?
Tapolca Sümeg Ajka környéke ?
Tapolca Sümeg Ajka környéke ?
Ma kora délután Zánka körül kocsiban fogok szopni es lehet, dugas is lesz. 30-40-es srácot keresek, aki kukkolna esetleg beszállna
Párt keresek,hármas kalandokra Tata,Tbánya környékén!
Ma 17 óra után valaki Bicskén kertvárosban? Aktívat keresek
Csütörtök este Esztergomban leszek egy belvárosi motelben. Bi passzív vagyok. Jó farkú pasit szopnék. Diszkrét helyen,nyugalomban. Leszopnálak többször, kurhatsz is.
24 éves fiú átlagos méretekkel keres szexpartnert.
Székesfehérváron!
Ez lemaradt
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (ma 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:21
Ez lemaradt

Sziasztok
Mai nap kora este fele lehúzott ablaknál félmeztelenül fogok ülni a kocsimban!
Oda jössz benyúlsz kivered es mindenki megy a dolgára!Diszkréció adott és elvárt!
Pontos helyszint és időt privátba adom meg!
Oda jössz benyúlsz kivered es mindenki megy a dolgára!Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok
Szfvar..holnap délelött szopatas?Ha kivancsi es erdeklödö vagy gyere/
Reszletek privatban!
Reszletek privatban!
Ma este balcsi északi partján kaland??
Sziasztok! Péntek délelőttre keresünk egy képzett masszőrt a hölgy részére. Olyat aki tud és nem csak szeret masszírozni. Ha nem mutatsz magadról fotót, ne is írj. Köszönjük. Tata
Sziasztok. 25 év körüli lányt keresek Veszprémben vagy a környékén. Van itt olyan? Nyitott vagyok bármire. Írj nyugodtan üzenetet, Akár többes szex is lehet.
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Sziasztok
Most valaki esztergomban?
Fiu-fiuk
Most valaki esztergomban?
Fiu-fiuk
Sziasztok
Párt keresünk hosszú távra.
Egymás előtti,szimpátia alapján párcserére..
Győr környéke előnyben..
Párt keresünk hosszú távra.
Egymás előtti,szimpátia alapján párcserére..
Győr környéke előnyben..
Sziasztok!
25 éves Veszprémi pasi vagyok. Nagyon szívesen kényeztetnék fiatal lányt, lányokat, de akár többes vagy hármas szexben is részt vennék. Valaki esetleg?
25 éves Veszprémi pasi vagyok. Nagyon szívesen kényeztetnék fiatal lányt, lányokat, de akár többes vagy hármas szexben is részt vennék. Valaki esetleg?