Jó idő esetén párként keresünk párt, éjszakai fürdőzésre a Balaton északi partján.
Kezdő bi fèrfi, Fehèrvàron diszkrèten kiprôbálná a közös faszverèst.
Sziasztok most valakinek lenne kedve eloben kiverni baratnom kepeire? Veszprem kornyeken
Ti amugy valósak vagytok?
Tényleg taliznátok is? (Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (ma 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg taliznátok is? (Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (ma 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprémi utca zenére jön valaki? Ha igen és férfit keresel légy szíves írj nekem üzenetet. Köszi.
Sziasztok !!
Holnap este valaki vagy valakik egy kis huncutkodás vagy esetleg valami program ötlet ??? Kizárólag hetero alapon !! De privátban szívesen várom az ötleteket
Holnap este valaki vagy valakik egy kis huncutkodás vagy esetleg valami program ötlet ??? Kizárólag hetero alapon !! De privátban szívesen várom az ötleteket

Ma Este fele Tapolcán Hölgy vagy pár akiket lehet kukkolni esetleg be is lehet szállni?
Veszprém mellet keresünk férfit ma estére 45 pàr vagyunk.
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok!
Péntek este szívesen csatlakoznék adatlapom alapján egy párhoz. Tekintsétek meg a képeimet.
Péntek este szívesen csatlakoznék adatlapom alapján egy párhoz. Tekintsétek meg a képeimet.

Sziasztok
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok! Péntek este ott leszünk a Veszprémi utca zenén. Pár aki ott ismerkedne?
Veszprém Akarattya környékén szopatót keresek holnap délelőttre!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Ma este cumiznék. Tata, Komárom környékén. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Székesfehérváron és Balaton környékén keresnék hölgyet. Ha szimpatikus vagyok irj bátran. 32 éves egyedülálló pasi vagyok 93kg fekete haj barna szemű
Esztergom környékén cumiznék
Szfvár és környékén hölgy vagy pár?
Valaki pár vagy hölgy holnap Székesfehérváron vagy Fejérben?