A közeli megyékben keresnék aktiv partnert!
Holnap valaki?
Sziasztok!
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Ma estére keresek párt vagy bi pasit, aki tényleg el is jönne!Veszprém és Győr között van helyem!Írjatok
Sziasztok!
Ma valaki Fehérvár közelében ismerkedni?
Ma valaki Fehérvár közelében ismerkedni?
Sziasztok!
Az adatlapunk alapján keresünk partnert/partnereket! Aug.14-18-ig Balatpnlellén szállás biztosítva!

Az adatlapunk alapján keresünk partnert/partnereket! Aug.14-18-ig Balatpnlellén szállás biztosítva!

Sziasztok! egy 177 cm magas 90 kg zöld szemü férfi vagyok,12-13 Most hétvégére keresek hölgyeket párokat Balatonfüredre! Helyem megoldott.Akit érdekel irjon nyugodtan
Sziasztok!Gábor vagyok,Győri 43 éves férfi!Csak és kizárólag olyan hölgyet-párt keresek,ahol nyalhatok viszonzás nélkül!Imádom a punci ízét illatát!Van nyelv piercingem és azt mondják jól csinálom!Próbalj ki,hátha nem bánod meg!Csak nyalás és más semmi!Természetesen élvezésig

Veszprémben nővel vagy párral találkoznék.
Alkalmi párként keresünk párt a Balaton északi partján éjszakai fürdőzéshez.
Sziasztok !
Ma valaki Bfüred - Tihany közelében laza kalandra?
Pár vagy pasi !
privátban írj légyszi !
Ma valaki Bfüred - Tihany közelében laza kalandra?
Pár vagy pasi !
privátban írj légyszi !
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok tiszteletudo őszinte kedves! Szívesen csatlakozn~k hozzátok péntek napközben!
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 20:07

Sziasztok szerdától Balaton körön vagyunk szívesen ismerkedünk az út során terv szerint 3-4 napa alatt kerüljük meg.
Fehérvár környékén párt, partnert keresek játszadozni rendszeresre.
Írtam.
(Ez egy válasz Kommegye22 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 07:11

Adatlapom szerint keresek , csak van itt valaki aki ilyet szeretne. Köszönöm.
Sziasztok szerdától Balaton körön vagyunk szívesen ismerkedünk az út során terv szerint 3-4 napa alatt kerüljük meg.
Veszprém és Fehérvár környékén Nő vagy pár kalandozni?
Veszprém mellet keresünk nagy méretű kitartó férfiakat a ribanc baràtnőmnek estére
Ismerkednék itt szívesen kedves emberekkel írjatok!
Párok,hölgyek vagy szopni szerető urakat keresek főleh.
Párok,hölgyek vagy szopni szerető urakat keresek főleh.
Martonvásár-Fehérvár útvonalon utazom most feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha talizná mostl, írj!
Sziasztok! Diszkrét, vastagf srác, Úr, idősebb Úr aki igényli az egyoldalú orális élményeket, amit otthon nem igazán kap meg.??Diszkréció mellett keress bizalommal, privátban, intim fotóval!!!