Jól hangzik. Küldtem mailt.
(Ez egy válasz Pinahuszár19842 üzenetére (ma 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 21:29

Sziasztok.Ma este tatán leszünk a pikantoban a feleségemmel.Régóta beszédtéma nálunk hogy kipróbáljuk plussz egy pasival hármasban.A klubozásban nincs benne,mert ott kötelezőnek érezné hogy legyen valami,de egy szórakozóhelyen ha találunk valakit aki szimpatikus,nem zárkózik el hogy "hazahozzuk".A fiatalabb korosztályt kedveli,mi 38/40es pár vagyunk.Ha valakinek felkeltette a figyelmét,beszéljünk...
Sziasztok.Ma este tatán leszünk a pikantoban a feleségemmel.Régóta beszédtéma nálunk hogy kipróbáljuk plussz egy pasival hármasban.A klubozásban nincs benne,mert ott kötelezőnek érezné hogy legyen valami,de egy szórakozóhelyen ha találunk valakit aki szimpatikus,nem zárkózik el hogy "hazahozzuk".A fiatalabb korosztályt kedveli,mi 38/40es pár vagyunk.Ha valakinek felkeltette a figyelmét,beszéljünk...
Ma este párt keresnék közös programra.
írtam üzenetet privátban.
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (ma 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Kép nélküli adatlap,az tutira nem nyerő nálunk
(Ez egy válasz Mr.Zsolt80 üzenetére (ma 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Engem érdekelne. (Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (ma 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:37
Engem érdekelne. (Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (ma 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Tapolca határában szabadtéri cumira keresnénk 45év feletti pasit a mai napra.....a hölgytag kenyeztetne minket
Köszi
Sziasztok
Köszi
Köszi
Sziasztok
Ma esti program valaki?
Ma esti program valaki?
Sziasztok!
Kultúràlt, diszkrét pàrt keresek a Dunakanyar és környékén. Enyhén nyitott pasi vagyok.
Kultúràlt, diszkrét pàrt keresek a Dunakanyar és környékén. Enyhén nyitott pasi vagyok.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.
Sziasztok
Ma este és holnap a haverommal Badacsonyban leszünk, kurnánk egy jót, bevállalos csajokat keressünk hozzá, akár külön is, de akár közösen is megdugunk,szép hétvégét, privátban keressetek
Ma este és holnap a haverommal Badacsonyban leszünk, kurnánk egy jót, bevállalos csajokat keressünk hozzá, akár külön is, de akár közösen is megdugunk,szép hétvégét, privátban keressetek
Sziasztok Dunaújváros környékén kaland ma éjjel?
Sziasztok! Most Hölgy vagy Pár Tapolcán?
Sziasztok
Ma(szombat) este kalandot keresünk adatlapunk alapján
Ma(szombat) este kalandot keresünk adatlapunk alapján
Sziasztok
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint az hogy egy kellemes pár nézője lehessek miközben ők önfeledten szexelnek előttem!
Ha van ilyen pár akiket ez izgalomba hoz Székesfehérvár vagy környékén kérem privátba jelezzenek és “ismerkedjünk”
Köszönöm!
Régi vágyamat szeretném megélni!
És az nem más mint az hogy egy kellemes pár nézője lehessek miközben ők önfeledten szexelnek előttem!
Ha van ilyen pár akiket ez izgalomba hoz Székesfehérvár vagy környékén kérem privátba jelezzenek és “ismerkedjünk”
Köszönöm!
Székesfehérváron ismerkednék személyesen találkozni akaró és tudóval.
Kezdő bi pasiként keresek párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon.
Veszprém 60km-es környékéről irjatok, aki találkozni akár, nem csak írogatni.