Zánka környékén férfias belevaló pasi mostanság esetleg?
Most indulok a 8-ason Budaörsről Fehérvár felé a feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen kiverném a farkam egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha érdekel, írj!
Sziasztok! Tatabánya és környékéről van esetleg hölgy vagy pár?
Megindulnék autokázni!
Kukkolás? Esetleg egy kis cuckold? Várom a jelentkezőket!

Szia.Komàrom Esztergom kõrnyèkèn valaki? Ràmfarolhatnàl!
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok. A pár női tagja keres 3-as szexre férfit jövőhét vége fele délutáni órákra. Előny, ha vastag a cerkád.
Írtam
(Ez egy válasz kistigris1978 üzenetére (tegnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:38

Ma estére keresünk hàrmas gabalyodàshoz férfi beszàllót, veszprém vàrmegye. Ha érdekel a dolog bàtran írj ràm
Helló!Szopná valaki kőkemény farkam Zirctől nem messze?
Ma estére keresünk hàrmas gabalyodàshoz férfi beszàllót, veszprém vàrmegye. Ha érdekel a dolog bàtran írj ràm
Ma este Szfvaron vagyok, talan hely is megoldhato. Passzivkodnek egy jot egy valoban ferfias, apolt , egeszseges sraccal 18-45 ev kozott. Nem barkivel!
Szakall elony
Irj , nagyon kanos vagyok….
Szakall elony

Irj , nagyon kanos vagyok….
Esztergom környékén valaki estefele ? (Csak nők bármilyen korosztály) helyem van
Győr-Komárom Dunapart??!
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak. A diszkréció természetesen adott! Jön a jó idő, a természetben is lehet alkotni! Keressetek bizalommal!
Velencei tónál vagy Balatonnál keresek ráérő unatkozó szabad nyararaló tulajdonost ismerkedős baráti rosszalkodásra.
Esztergom környékén valaki estefele ? (Csak nők bármilyen korosztály) helyem van
Én megtenném neked. Tetszik a farkad. Én sem vagyok meleg amúgy.
(Ez egy válasz akotel üzenetére (2025. 06. 11. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém,északi parton valami program esetleg???!!!
Nyitott partnerem keresem Tatabányán, vagy a környékről, szabadidő kellemes eltöltésére, olyat akivel azért egy pár szót lehet beszélgetni is
37 éves, normál testalkatú, szellemi munkát végző férfi vagyok, aki egy hosszabb kapcsolat után szeretne valami kevésbé kötött dolgot kipróbálni.
Ha érdekes, írj egy levelet és beszélgessünk.

37 éves, normál testalkatú, szellemi munkát végző férfi vagyok, aki egy hosszabb kapcsolat után szeretne valami kevésbé kötött dolgot kipróbálni.
Ha érdekes, írj egy levelet és beszélgessünk.