Fiatal összetört szívű kanos srác, szakítás után keresne izgalmakat, ami helyrerázna.
Eddig csak nőkkel volt dolgom, de ha csak más akad nyitott vagyok a felfedezésre!
Privátban írjatok!
Eddig csak nőkkel volt dolgom, de ha csak más akad nyitott vagyok a felfedezésre!
Privátban írjatok!
Olyan lányt, lányokat keresek, akik szeretik magukat nyaliztatni minden lyukacskába élvezésig!
Sziasztok Párok!
Ha egy fiatal potens pasira vágytok akkor itt vagyok!
Nem vagyok semmi jó elrontója írjatok bàtran és megbeszélunk mindent!
Ha egy fiatal potens pasira vágytok akkor itt vagyok!
Nem vagyok semmi jó elrontója írjatok bàtran és megbeszélunk mindent!
Tatabányán tali? Én 30 as pasi
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Esztergom környékén full passzívként cumiznék.
Sziasztok. 30 éves egyedülálló srác vagyok. Hosszú távra keresek sex partnert, (Nőt vagy Párt)
Győr mellett lakom, helyem van de utazni is tudok max 50km körzetbe. Hétköznap délután vagy estefelé érek rá, hétvégén rugalmasabb vagyok.
Győr mellett lakom, helyem van de utazni is tudok max 50km körzetbe. Hétköznap délután vagy estefelé érek rá, hétvégén rugalmasabb vagyok.
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Helyem van, de utazni is tudok!
Sehol senki??
(Ez egy válasz Medvee üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem, és esetleg utána meg is dugna. Helyem van.
Sziasztok!!!Jövő hét szombat/vasárnap veszprémben leszek szívesen csatlakoznák párhoz vagy hölgyhöz
Fejérben hölgy v pár ?
sziasztok.
Hölgyet esetleg párt keresek tartós sexkapcsolatra. Anyagi támogatás megoldható.
Hölgyet esetleg párt keresek tartós sexkapcsolatra. Anyagi támogatás megoldható.
Kedves Hölgyeim, ma estére ajánlok kényeztető jóni masszázst, Székesfehérvár és Siófok vonalon. Privátban írjatok, szép napot!
Autós kaland ma Székesfehérvár vagy környèkèn csajok vagy párok?
Fehérváron vagy a környékén keresünk párt közös gabalyodásra. Nálunk a hölgy nagyon nagy cicis, kerek popó.
Bi elfogadott. Nem levelező partnert keresünk
Bi elfogadott. Nem levelező partnert keresünk
Veszprém-Tihany-B.akarattya vonalon beugranék egy párhoz vagy hölgyhöz.
kíváncsi hetero, bi sráccal ismerkednék!

vazelinator

Anett_Anita