Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok. Mai nap, Nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Sziasztok
Mai napra Fejér megyében keresek Nőt vagy párt Orál vagy kézi kalandra!
Egy megbeszélt helyen arra fele sétálva észreveszitek hogy a kocsimban nyitott ajtónál masztizom!
Egy darabig leskelödtök és utána oda sétáltok és kézzel vagy orálisan segitetek nekem a csucsra jutni!
Diszkréció adott!
Ápolt igényes Férfi vagyok!
Részletekért prívátba keressetek kérlek!
Mai napra Fejér megyében keresek Nőt vagy párt Orál vagy kézi kalandra!
Egy megbeszélt helyen arra fele sétálva észreveszitek hogy a kocsimban nyitott ajtónál masztizom!
Egy darabig leskelödtök és utána oda sétáltok és kézzel vagy orálisan segitetek nekem a csucsra jutni!
Diszkréció adott!
Ápolt igényes Férfi vagyok!
Részletekért prívátba keressetek kérlek!
Sziasztok kezdő bi érdekel valakit? Hétfő délelőtt rá érek sok minden izgat hely jó lenne? Idősebb pasik is érdekelnek..
Szimpatia alapon ismerkednénk a korosztályunkbol , párokkal , pasival
Kedves párhoz csatlakoznék,hármasra,kukkolásra az esti órákban! Elérhetőseg fontos,fotócsere céljából. Szép napot mindenkinek!
Még mindig keresünk, még mindig nem találtuk meg a megfelelő partnert. Heteró alapon keresünk beszálló férfit maximum 33 éves korig feleségem örömére. Kifejezetten sportos pár vagyunk, erősen szelektálunk, ezt vedd figyelembe.
Sziasztok mai napon kalandoznánk Tatabánya környékén lányal vagy párral!
Akár egy probafulkés kaland ?
)
Akár egy probafulkés kaland ?
)
Ma Székesfehérvár és környékèn valaki? Mindenre nyitott vagyok
Sziasztok! Győr-Komárom közt lakunk,ma azaz Szombat estére keresünk párt vagy pasit. Üdv:M&J
Tata 40 pasi ismerkedne
Sziasztok! 2 napot Balatonfüreden vagyok... ápolt, szép vastag farkam szívesen elbújnak egy kellemes meleg helyre
Sziasztok hetero pár vagyunk Fejér megyében lakunk helyünk van Dunaújvárosban és hetero hármas sexre keresünk pasit hölgy örömére akár ma estére is .. priviben várjuk üzenetet elérhetőséget
Ma este Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Sziasztok. Dunaújváros és környékén szívesen ismerkednék, találkozni is mernék hölggyel, vagy párral.
Ha kölcsönös lenne a szimpátia, helyem lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Ha kölcsönös lenne a szimpátia, helyem lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Kedves párt keresek estére,kukkolásra,hármashoz! Szép délutánt mindenkinek!
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Mai napon Tatán hölgy vagy pár esetleg meg Tatabánya és környéke is jó nekem, mai nap és este is jó…
Írj privátban
Írj privátban

vazelinator

lord36
Sandy Joy