Tata és környékén keresek hölgyet, lányt titkos hosszú távú kapcsolatra
Tapolca környékén hasonló kíváncsi heteró közös hoki ?
30 éves vékony köcsögként keresek 50 feletti kemény, határozott férfit. Győr és környéke
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Ma délután Ajka közelében kocsimban, szabadban hokizok. Kukkolásra keresek partnert.
Sziasztok.
Keresünk párt, bi párt, bi hölgyet, bi pasit izgalmas időtőltésre, kisebb házibuli is lehet ahol max hatan vagyunk, enyhe biszex elfogadott. Kölcsönös szimpátia legyen.
Írj privát üzenete
Keresünk párt, bi párt, bi hölgyet, bi pasit izgalmas időtőltésre, kisebb házibuli is lehet ahol max hatan vagyunk, enyhe biszex elfogadott. Kölcsönös szimpátia legyen.
Írj privát üzenete
Esztergom Dorog környékén Dunakanyar is,pasi masszőr akihez ma tudnék menni?
Sziasztok
SPONTÁN találkozóra keresek valós hölgyet vagy párt..
Moto
SPONTÁN találkozóra keresek valós hölgyet vagy párt..
Moto
Sziasztok
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Holnap délután pasit kukkolnánk Tapilcán farokveréa közben.......az igazi vágy az lenne,ha a paai valamilyen maazkban lenne. Hogy ne lássuk egymást.
Priviben írj
Dorogon keresek valakit, ( a délelőtti időszakra) aki elverné a seggem. Helyem van.
Székesfehérvár vagy környéke hetero/bi kaland? Holnap délelőtt (Kedd). Kocsim van, de helyem nincs. Írj privátban
Ma valaki esztergom?
Sziasztok! Tüskevár környékéről hölgy pár aki pasit keres?
Senki nem keres dugó társat?
Ma este 8-kor Székesfehérváron a Sárpentelei Parkerdő parkolojában megleshető leszek miközben a kocsimban vagy mellette masztizom!
Nő vagy pár kukkolot várok!
Kérdésért privátba irjatok!
Nő vagy pár kukkolot várok!
Kérdésért privátba irjatok!
kíváncsi hetero, biszex sráccal ismerkednék, Veszprém, környéke
30 éves vékony srácként Győr és környékén szopnék. Főleg 50 feletti férfit keresek
Sziasztok
Fejér megyén bellül diszkrét távolságból megleshő Párt vagy Nőt keresek!
Vagy akár engem is lehet kukkolni miközben kiverem!
Privátba írjatok!
Fejér megyén bellül diszkrét távolságból megleshő Párt vagy Nőt keresek!
Vagy akár engem is lehet kukkolni miközben kiverem!
Privátba írjatok!
Szfváron keresnék délelőtti órákra, orálhoz pasit, hölgyet csak sexpartnernek, párhoz is szívesen beszállnék.

vazelinator

lendvay