Sziasztok! Mostanában Hölgy vagy Pár Tapolcán vagy környékén?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek hosszútávú kapcsolatra! Saját lakásom van egy Pápa mellett lévő faluban és ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Kedves, normális női partnerem keresem, akár hosszabb, baráti kapcsolat kialakítása céljából. Nem párkapcsolatot keresek.
Extra molett, ssBBW nőként keresem potens, pajkos játszótársam szombat (07.26) estére, Pápára. Helyem lesz, részemről minden adott. Írj, ha megédesítenéd a hétvégédet. Jelige: ,,Mindent lehet, de semmit sem muszáj!"
Ma este pár esetleg a Turulnál? Hármas,kukkolás? 40 es pasi vagyok!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma este!Kapolcs
Sexpartnereim keresném ma este!Kapolcs
Sziasztok! Ma találkoznék Pápa környékén nővel, párral!
Sziasztok pár nő vagy pasi Sümeg Tapolca Keszthely környéke ?
Szívesen kukolnek vagy engem is lehet
Szívesen kukolnek vagy engem is lehet
Badacsony környékén párral ismerkednék
hello ma este 8 kor almádi liget wc valaki szopni szopatni
Sziasztok! Ma estefelé Székesfehérvár, Mór, Kisbér környékén kalandoznék elhanyagolt hölgyel, anyukáddal, de párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!
Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

Sziasztok! Ma estefelé Székesfehérvár, Mór, Kisbér környékén kalandoznék elhanyagolt hölgyel, anyukáddal, de párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!
Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek!

Velence! B my Lake fesztiválon valaki,valakik esetleg???
Péntek,szombat aktuális....
Péntek,szombat aktuális....
Sziasztok. Fejér megyében valaki hölgy, elhanyagolt feleség, pár esetleg?
Kalandban benne lennék jó fej max 40 körüli aktív, nyitott pasival. Én Zánka környéken vagyok….
Azért sokat ne várjál
(Ez egy válasz Gabeszhun üzenetére (tegnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:24

Én most megyek Almádiba..... Fél három körül ott vagyok a nyilvános wc-nél...
Dunaújváros környékén kaland ma este?
Kalandozna most valaki?
Én most megyek Almádiba..... Fél három körül ott vagyok a nyilvános wc-nél...
(Ez egy válasz Balatonpár73 üzenetére (2025. 07. 21. hétfő 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 21. hétfő 22:13

Veszprém, balatonon keresnék Glory hole-t
45 ös csinos nő vagyok!
45 ös csinos nő vagyok!