Veszprém környékén, vagy erre átutazó hölgyet, párt keresnék szabadtéri vagy autós kalandra.
Ma lenne esetleg hőlgy vagy pár hétrero alapon ?? Komárom-Esztergom vármegyében ?? Nyitot vagyok és diszkrét
Sziasztok valaki ma Dunaujvaros es kornyeken egy tali ???
Tegnap a turulnal a parok innen voltak?ha igen varjuk a levelet.
Kedves párok és hölgyek!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar, fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar, fogadni tudok
Köszönöm, hogy elolvastad!
Sziasztok!
Veszprém vagy Fejér megyében lennék szimpatikus, nem dohányzó pár házibarátja hetero alapon.
Helyem nincs, utazni tudok.
Kor tekintetében 30-55 éves kor között keresek, lehetőleg hosszútávra.

Veszprém vagy Fejér megyében lennék szimpatikus, nem dohányzó pár házibarátja hetero alapon.
Helyem nincs, utazni tudok.
Kor tekintetében 30-55 éves kor között keresek, lehetőleg hosszútávra.

Ma estére keresek

Sziasztok!
Köszönjük szépen a rengeteg érdeklődést és megkeresést. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, reagálni.
Köszönjük azoknak a partnereknek, akik korrekt módon álltak hozzánk, azoknak pedig különösen, kik el is jöttek a megbeszélt találkozóra.
Mi jól éreztük magunkat veletek. Reméljük, ez fordítva sem volt másként!
Akik nemleges választ kaptak tőlem, ne csüggedjenek, legyenek kitartóak, mert idővel megtalálják ők is azt, akit keresnek. (a részemről történő elutasítás csupán egy a számos lehetőség közül)
Hamarosan jelentkezünk újra
Kellemes estét mindenkinek!
Niki
Köszönjük szépen a rengeteg érdeklődést és megkeresést. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, reagálni.
Köszönjük azoknak a partnereknek, akik korrekt módon álltak hozzánk, azoknak pedig különösen, kik el is jöttek a megbeszélt találkozóra.
Mi jól éreztük magunkat veletek. Reméljük, ez fordítva sem volt másként!

Akik nemleges választ kaptak tőlem, ne csüggedjenek, legyenek kitartóak, mert idővel megtalálják ők is azt, akit keresnek. (a részemről történő elutasítás csupán egy a számos lehetőség közül)
Hamarosan jelentkezünk újra

Kellemes estét mindenkinek!
Niki
Sziasztok!
Merre? S mikor? (Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (tegnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre? S mikor? (Ez egy válasz Bigandskinny üzenetére (tegnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
belülSziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Este valaki harmadiknak? Kültéri..

Este kellene egy jó!
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (tegnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Veszprém megyében ma este egy jó élvezést?
Sziasztok!
Fiatal pár szeretkezését nézném élőben, maximális diszkrécióval.
Akár gáláns is lehetek! Írj üzenetet ha érdekel.
Jóképű, ápolt srác vagyok.
Fiatal pár szeretkezését nézném élőben, maximális diszkrécióval.
Akár gáláns is lehetek! Írj üzenetet ha érdekel.
Jóképű, ápolt srác vagyok.
Szüksége lenne valakinek férfire?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Esztergom környékén cumiznék
Szia merrefelé, nomeg mikor?
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2025. 08. 02. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Aki tegnap turulnal volt 2 pár írjon rám, én vagyok a folytatásra!
Aki tegnap turulnal volt 2 pár írjon rám, én vagyok a folytatásra!

Helloka!Szfvar regi teglagyari ut vegere jarnak meg ki vegere valakik?