Szép napot. Fejér megyéből ismerkednék nőkkel, párokkal
Ma estére keresek fiatal kitartó fiút a pàromnak.... Veszprém mellet..
Szia, kedvelem a kukkolást is, beszélgessünk!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Papa- Veszprém- Keszthely- Fonyód környéke bárki 2 an délelőtt
Minden jóban benn vagyok
Privatba keressetek !
Papa- Veszprém- Keszthely- Fonyód környéke bárki 2 an délelőtt
Minden jóban benn vagyok
Privatba keressetek !
Szép napot. Fejér megyéből keresnék nőt,párt. Az sem baj ha kicsit pervi vagy
Októberben Balatonalmádi és környékén csinos, bi hölgytagú párt párcserére, lányos játékokra, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére dp-s és cuckold játékokra......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz...
Mi nem tiltunk le benneteket
(Ez egy válasz monti6974 üzenetére (tegnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok aktívat keresek akár rendszeresen is!
Sziasztok!Idősebb, diszkrét, vastagf Urak aki igényli, imádja ha egyoldalúan alaposan kielégítik orálisan?!Ha szereted, de otthon nem kapod meg, keress bizalommal, privát üzenetben!!
Olyan pasit keresek akinek van masszázs képzettsége. Szeretném meg lépni a feleségem. S masszázs mellett hátha másba is benne lenne. Győr illetve Pápa környékén.
Keresitek még ????
(Ez egy válasz editzsolt üzenetére (tegnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párként keresünk Párt vagy férfit Esztergom környékéről
Párként keresünk Párt vagy férfit Esztergom környékéről
Sziasztok!
Ma estére csatlakozna egy pasi hozzánk hármas szexre?
Ma estére csatlakozna egy pasi hozzánk hármas szexre?
Sziasztok. Ma délután, kora este, pár aki szívesen találkozna?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Ma valaki?
Szokott lenni a Turulnál találja?
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 09. 20. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Tatabánya vagy környékén volna hölgy vagy pár, aki, akik most pasit keresnének? A busz pájaudvarnál vagyok.
Tatabánya vagy környékén volna hölgy vagy pár, aki, akik most pasit keresnének? A busz pájaudvarnál vagyok.
Tatabanya kornyekerol keresek holgyet kortol fuggetlen 25 eves ferfikent uzenetben megbeszeljuk a reszleteket