Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes diszkrét megbízható pasiként ismerkednék párral hölggyel kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Akár csak masszíroznék finoman érzékien nyalnék vagy kukkolnék extrém helyen. Akár lennék egy pizza futár egy megadott időbe címre érkeznék a kedvenc pizzátokkal fizetés egy kukkolás vagy egy érzéki nyalás lenne.Gondoljátok keressetek írjatok megbeszélünk mindent! Pizzát én fizetem. Zala Vas Somogy megye
Sziasztok! Pápa környékén keresek valakit akivel eggyutt megelhetem a vágyaim
Sziasztok holnap estére keresem Pápa környékén hölgy vagy Pár társaságát heteró alapon.
Székesfehérvár leszek pàrommal buliba....valaki a hölgy örömére?
Sziasztok
Krisz vagyok
Ismerkednék valóban találkozni akaró párral vagy Hölggyel akár hosszútávon is lennék házi barát ha valakit érdekel
További szép napot
Krisz vagyok
Ismerkednék valóban találkozni akaró párral vagy Hölggyel akár hosszútávon is lennék házi barát ha valakit érdekel
További szép napot
Almádi gloryba ha átdúgod, rábukok
Ma valaki Zirc környékén egy közös orál?
Normális távolságon belül menni is tudok
Normális távolságon belül menni is tudok
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok. Ajkán esélytelen bármi is?
Sziasztok
Ma Fehérvaron vagy környékén meglesnék egy masztit!
Privátba írj írjatok!
Ma Fehérvaron vagy környékén meglesnék egy masztit!
Privátba írj írjatok!
Szép napot kívánok!Zirc környékén Délelőtt valaki/kik a szabadban élvezkedni?(Gyengébbek kedvéért,csak pasi vagyok!!
Csak lanyt keresunk lanyos jatekokra kizarolag lanyok. Ferfit, part nem keresunk es csak a lanyos jatek a lenyeg. Harmas nem. Helyunk van
Hölgyet keresek aki kiverne a fehérvári kórházban,csak kettesben lennénk senki nem zavarna minket! További részletekért privizz!
Üdv! 2 pasi ma estére nőt vagy párt keres, hely van mindrnt lehet
szép jo reggelt!!
Sziasztok! Holnap pár Füreden?
Tatabánya és környékén lánnyal hölggyel asszonnyal vagy párral kalandoznék
Tatabanya kornyeken van holgy aki ismerkedne..?
Sziasztok mos azonnal valaki aki segítene a páromat kielégíteni?
sziasztok, ma valaki egy talira Dunaujvárosba?

vazelinator

HoneyBunny