A héten hétvégén valaki a környéken? Sportos,kulturált pasi vagyok!
Sziasztok!
Veszprém ma délután aki találkozna ?
Veszprém ma délután aki találkozna ?
Kedves Férfiak !
Páromat, a hölgy tagot szeretném “meglepni” egy masszázzsal !
Tudjuk, hogy nem egyszerű de hátha ☺️
Amit keresünk:
-Székesfehérvár és környéke
-Pèntek dèlelőtt hellyel rendelkező férfit
-Masszírozni tudjon és legyen meg az infrastruktúrája (olaj,tudás, kultúrált lakás….)
-Izmos/sportos testalkat
-Ápolt csupasz farok
-Minimum 180cm magas (ha nagyon jól néz ki lehet alacsonyabb)
- Türelmes legyen és ne siessen
Köszönjük !
Páromat, a hölgy tagot szeretném “meglepni” egy masszázzsal !
Tudjuk, hogy nem egyszerű de hátha ☺️
Amit keresünk:
-Székesfehérvár és környéke
-Pèntek dèlelőtt hellyel rendelkező férfit
-Masszírozni tudjon és legyen meg az infrastruktúrája (olaj,tudás, kultúrált lakás….)
-Izmos/sportos testalkat
-Ápolt csupasz farok
-Minimum 180cm magas (ha nagyon jól néz ki lehet alacsonyabb)
- Türelmes legyen és ne siessen
Köszönjük !
Sziasztok!
Szombat estére (10.18.) nyitottak vagyunk (adatlapunk szerint) 2 megbízható, igényes, találkozni is merő sráccal való találkozásra.
Aki komolyan gondolja, írjon mielőbb privátban, a tervezhetőség miatt.
Niki & Roli
Szombat estére (10.18.) nyitottak vagyunk (adatlapunk szerint) 2 megbízható, igényes, találkozni is merő sráccal való találkozásra.
Aki komolyan gondolja, írjon mielőbb privátban, a tervezhetőség miatt.
Niki & Roli
Még itt vagyok!
Senki nincs a parkolóban nyugi van! (Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (ma 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:35
Senki nincs a parkolóban nyugi van! (Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (ma 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Mai nap délben (vagy ha neked később jobb) Székesfehérváron kocsimban lehúzott ablakkal félmeztelenül fogok masztizni!
Ha lenne kedved benyúlni és kiverni nekem akkor a Sárpentelei erdőnek a parkolójában megtalálsz!
Diszkréció alap nálam!
(Párt vagy Nőt várok)
Mai nap délben (vagy ha neked később jobb) Székesfehérváron kocsimban lehúzott ablakkal félmeztelenül fogok masztizni!
Ha lenne kedved benyúlni és kiverni nekem akkor a Sárpentelei erdőnek a parkolójában megtalálsz!
Diszkréció alap nálam!
(Párt vagy Nőt várok)
Tatabanya kornyekerol van olyan holgy aki szeretne egy 25 eves sportos sracot?
Ma 3 fele Ajka-Veszprém körül közös orál?
Veszprémben közös maszti valahol délután 2-3 között? Sportos srác 18/5, ápolt.
Ma 20-21:30 között szopnék Bicskén egy eldugott helyen akár dugható is vagyok
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Sziasztok
Diszkréció alap nálam!
(Párt vagy Nőt várok)
Diszkréció alap nálam!
(Párt vagy Nőt várok)
Kedves “Bull” srácok! Október 15-17 között Balatonfüreden pihenünk. Feltűnően vonzó Milf párom részére keresünk izmos csábítót, aki megfelel keresési feltételeinknek. Cuckold játékok, csábítás és a férj felszarvazása lenne a feladat, kreatívan és szellemesen.
Ha megfelelsz a feltételeknek és ráérsz, akkor forgatókönyvvel jelentkezz privátban!
Ha megfelelsz a feltételeknek és ráérsz, akkor forgatókönyvvel jelentkezz privátban!
Oroszlányba párt férfit keresek bisex re 40.60 korban
Sziasztok!
Dunakanyar és környékén keresek baràtsàgos, diszkrét pàrt, hölgyet. Helyem van alkalmanként.
Dunakanyar és környékén keresek baràtsàgos, diszkrét pàrt, hölgyet. Helyem van alkalmanként.
Bicskén aktív pasi vagy pasik? Ha van autód akár autós kaland vagy egy eldugott helyen
Sziasztok ma estère keresünk be férfit Veszprém és környéke többit privi
vannak de kevesen
(Ez egy válasz srac26szfv üzenetére (tegnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:58

Nagyon sokan még egy normális levélre sem reagálnak… szerinted vannak itt normális emberek???
Szerdán esetleg valaki?
Nagyon sokan még egy normális levélre sem reagálnak… szerinted vannak itt normális emberek???
(Ez egy válasz Napraforgo1980 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 16:36

Székesfehérvár mellet keresünk nem levelezgetni szándékozó pasit. Jössz....majd mész. Van itt ilyen?
Estére keresünk, Veszprém mellet,(fiatal férfit, férfiakat, a baràtnőm örömére, ami nem mindenkinek jàr alanyi jogon! Megértést előre is köszönöm