Sziasztok, kedves ápolt diszkrét 37 éves pasiként ismerkednék hét folyamán párral hölggyel kellemes időtöltéshez vagy csak egy kukkolásra utazni
Jacuzzi házibulit rendezünk a hétvégén.
Elsősorban hölgyek és párok jelentkezését várjuk privátban.
Elsősorban hölgyek és párok jelentkezését várjuk privátban.
Zala környékén olyan nő aki engedné nyalogatni a talpait és a végén ráélvezni?
Sziasztok! Potens, diszkrét, kedves pasiként keresek nőt,párt Szombathelyről vagy környező megyékből akik utazni tudnak.Helyem van!! Többit privin.
Sziasztok kár hogy nem győr környékén
(Ez egy válasz blablabla18 üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 24. vasárnap 13:17

Ma estere keresunk, lanyt/part 40-ig, heviz-keszthely kornyeken!
Hölgyet pár hölgy tagját szívesen a masszíroznam keszthely és környékén
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben faszt szopna. Hely van!

Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Ma estere keresunk, lanyt/part 40-ig, heviz-keszthely kornyeken!
Írtam.
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 11. 23. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 23. szombat 10:33

Sziasztok! Ismerkednék magas, vékony, sportos, szakállas pasival. Magamról: nincs pasim, megcsaltak, sportolok rendszeresen, és nagyon kivánós lány vagyok, szivesen mutatom magam, írj rám! Juci
___

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok ma este Győrben keresem hölgy vagy pár társaságát heteró alapon!
Sziasztok! Zalakaros és környékén ki kalandozna?? Privát írjatok! Szép napot!!
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben faszt szopna. Hely van!

Vasarnap bi/homo ffi. Vas es zala megye kornyeken? Hely kellene
Sziasztok Zalaegerszegen keresem ma este hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok! Zalaegerszegen vagy a környéken keresek kedves hölgyet akivel az ágyat és azon kívül akár a szabadidőmet is megtudom osztani. 40 múltam, 80 kg, fekete hajú, káros szenvedélyektől mentes, szexuálisan nyitott hetero férfi vagyok. Pár éve elváltam, nem titkos szeretőt keresek egy alkalomra hanem rendszeres partnert amennyiben a szimpátia közös.
Sziasztok, kedves ápolt diszkrét 37 éves pasiként ismerkednék jövő hét folyamán párral hölggyel kellemes időtöltéshez vagy csak egy kukkolásra utazni tudok.
Sziasztok! Keresünk egyedül álló férfit hellyel, korban 35-50 ! Győr és Mosonmagyaróvárkörnyékén (pest-szombathely nem környéke!). Ha tudsz masszírozni az plusz pont.
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni !!
Csak hétvégén aktuális, tehát hétköznap és pont erre utaztam veszeki ki szobát nem érdekel minket! Személyes találkozó preferált kép csere kizárt!!! Megpróbálunk mkinek válaszolni!! Jah és csak akkor írj ha tudod hogy mit szeretnél.... Nem két három levél után nem tudsz válaszolni !!