Sziasztok. Egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Szívesen ismerkednék akár csak hölggyel hosszabb távú szeretője lennék.
Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban

Vas megye előny de utazni tudó pár is szóba jöhet. Többit privátban
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keress
Győrben valaki a számba adhatná viszonzás nélkül.
puncit nyalnék vagy faszt szopnék , kor alkat nem számít
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziaszrok! Marcali-Keszthely környékén keresném egy igényes, érett hölgy társaságát…
Mosonmagyaróvár és környékén igényes pasi ismekedne. Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt hölgyet anyukát párt keresek hosszú távra. Kor alkat nem számít. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Keszthelyen ki szeretné megfarkalni és telegecizni a tangás seggem!!??? Hely kell, vagy megoldjuk bárhol!!!
Ma 5 óra környéke ,Szombathely ,esetleg Győr M86 valaki !?spontán
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk, köszi.
Pettingre holgy tarsasagat keresem.......kolcsonos oromszerzes

Párral , nővel ismerkednénk .
Partnert keresek. Részletek privát üzenetben.
Lesz ma délután innen lány vagy pár a Sárvári szaunában ki(k) szeretnének ismerkedni , jót szaunázni? Priviben írj légyszi!
Ma délután lesz innen lány vagy pár a Sárvári szaunába ki szeretne ismerkedni, jót szaunázni? Priviben írj légyszi!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok
de utazni nem gond. Csak olyanok írjanak akik komolyan keresnek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!