Ma ill holnap Kehidán ismerkednénk
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Párhoz, csatlakoznánk vagy pasi, cucckoldra Nagykanizsán
22 óránál korábban sajnos nem tudok odaérni. Az még jó?
(Ez egy válasz kokomari üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
21 órakor…
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
23óra körül? (Ez egy válasz kokomari üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 20:23
23óra körül? (Ez egy válasz kokomari üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szexet, masztit kukkolna valaki Kisbér környékén? Simogatás lehetséges,
Szeretnénk, ha kölcsönös lenne az élmény hetero alapon.
Szexet, masztit kukkolna valaki Kisbér környékén? Simogatás lehetséges,
Sziasztok, Győrben cumiznék. Helyem van.

Szopnék szopatnék akár rendszeresen is. Utazás megoldható. Diszkréció fontos.
Sziasztok. 45éves, magára adó pasi vagyok. Párhoz csatlakoznák a hölgy örömére. Masszázs vagy amit szeretnétek. Szeretem a szexi fehérneműt, combfix! Teljes diszkréció, csak személyes tali, ha megvan a szimpátia, jöhet a folytatás! Győr
Kanizsa valaki?
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Sziasztok! 50-60-as korosztályból keresnék Hölgyet, vagy párt kölcsönös szimpátia alapján. Remélhetőleg vannak itt találkozni is hajlandó emberek.
Sziasztok! Ma Nagykanizsán vagy környékén párhoz csatlakoznánk, vagy pasi cucckoldra. Részletek privátban
Késő d.u olyan 4 fele szombathely vsótó ,rapid ismerkedés? Nőt keresnék
vagy este nálam?

Ma este masszíroznék Keszthelyen vagy annak szűkebb vonzás körzetében. Ha Te/ti szeretnétek, jelezd/jelezétek felém! Csók!
Sziasztok! Független egyedülálló férfiként nőt, párt keresnék Szept. 28-29-ére. Utazni tudok és hely is adott akár.
Részleteket prívát üzenetben meg tudjuk beszélni!
Részleteket prívát üzenetben meg tudjuk beszélni!
Sziasztok!! Zalakaros és környékén ki kalandozna?? Privát írjatok!!
Sziasztok!
Vasárnap este párral, hölgyel ismerkednék.
Vasárnap este párral, hölgyel ismerkednék.