Vas megyében masszázst vállalok nőknek és pároknak.Házhoz megyek.
Szombathely ma este valaki?
vas-zala megye??? kezdö bi pasi???
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra, a nem túl távolból...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex

Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Ma délután Veszprém - Keszthely útvonalon egy rapid randi?
Sziasztok! 183cm,88kg,helyes,extran igenyes 29 eves ferfi vagyok! Elsosorban csinos,igenyes,diszkret parokhoz csatlakoznek a holgy oromere, vagy akar csak cuckoldra! Ha felkeltettwm erdeklodeseteket uzenetet irjatok! koszi.
Csorna Sopron Szhely-kKöszeg kerületén belúl keresnék hölgyet párt .Szopatnék,! Hölgynet masszíroznék.
Nagykanizsán/Zalakaroson kalandoznék-autós kalandban is benne lennék. Valaki/valakik csatlakozna?
Talált már valaki hölgyet hancúrra?
Szombathely vagy környékéről ráérő pár akár most is kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Erre nagyon nehezzen fogsz találni nőt! Inkább fizess elő a bdsmtárskeresőre vagy facebokon bellul keresgess rá ilyen csoportokra hogy domina nők vagy bdsm kedvelők pl vagy hasónlóak. Mi 10 évig voltunk eggyütt. Nálunk ez ugy indult hogy én anál szex kedvelő vagyok. Rávezettem. Ő már próbálta és fájt neki sok időmbe telt ez. Pina nyalás kozben szoktam neki simogatni és ki is szoktam neki nyalni a segglyukát jó mélyen aztan finoman ujjazni de mindig beljebb aztán vegul két ujjal is sikerult. Azt idővel mehettem a farkammal is szep finoman figyelmessen stb. Aztan a fene se gondolta volna megszerette nálam. Nagyobbakat szokott élvezni seggbe mint pinába. Aztán jött ő az ő vágyával. Őt izgatná ha ő engem seggbe dughatna felcsatolhatóval. Néztem is hülyén. Mondtam neki az jó mert őszinte leszek hogy ez egy régi vágyam de soha senkinek nem mertem mondani beszélni erről! Aztan vettunk vibriket dildókat mindkettőnk részére meg anál pfugokat! Eleinte csak igy csunáltuk de minél vastagabbal mert mondtam neki ahogy tágul ugy vastagabbal szeretném aztán jött a felcsatolható. Az ahogy vibrizett is csodás volt de ahogy megszokott dugni az maga a gyönyör... Nem sokszor de kb 4szer 5ször el is élveztem kutya pozban ugy hogy egyikünk se nyúlt a farkamhoz. 17 cm hosszú bennem és minél vastagabb. A legjobb legszebb a legcsodálatossabb élmény. Aztán kipróbáltuk a pisi szexet is testre és nemiszervekre. Ez is bejött mindkettőnknek. Akkor szopás után spermás csókolozás az is nagyon izgatta. Akkor jött az hogy lovaglásnál jól teliélveztem és ráült a számra és úgy nyaltam ki a spermától teli pináját és közben locsogott a pinanedve és a sperma is a számba de minden percét élveztem vele! A spermát lenyaltam a nagy melleiről és ugy csókoloztunk! Szóval ez ment sok sok éven át! Isteni volt! Most probáljuk helyrehozni amugy a kapcsolatunkat és ugy néz ki sikerülni is fog. Szeretjük egymást. Mondtuk is egymásnak már alig várjuk mindketten hogy jól seggbe kurjuk egymást!!!
(Ez egy válasz Latex2 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 11:23

Köszönöm szépen!Már nagyon régóta erre az egy dologra vágyom!Lehet hogy sokaknak a nem tetszését érem el evvel!De Én nagyon de nagyon szeretnék egy Nő által így műfaszra húzva lenni.Amint megdugná a szűz hátsómat!Sok ember szerint ez már meleg meg b..is de ha Nő csinálja akkor nem az!!!S biztosan nagyon jó érzés lehet,remélem egyszer megtapasztalhatom majd Én is ezt amikor így műfaszra leszek húzva.Bárcsak jelentkezne rá egy Nő aki hajlandó lenne így megdugni!
Nagykanizsán nincs valakinek kedve kalandozni?

Sziasztok!
Szex, erotika, masszázs, gyengédség, halk zene a teljes lazuláshoz.
Találkozásunk rólad szól.
Keresek lányt vagy párt kellemes együttlétre, ahol a hölgyet kényeztetjük.
Zalaegerszeg
Szex, erotika, masszázs, gyengédség, halk zene a teljes lazuláshoz.

Találkozásunk rólad szól.
Keresek lányt vagy párt kellemes együttlétre, ahol a hölgyet kényeztetjük.
Zalaegerszeg

Hamarosan Lentin töltök 2 éjszakát. Ezekre az éjszakákra keresem hölgy társaságát, autós kalandra vagy az apartmanba.39F
Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy intelligens komoly cuckold párt Győr kornyekerol . csak komolyan keresek. helyem van ..
Valaki holnap délelőtt pár nő vagy pasi hely van
Valakik esetleg este a hévízi kifolyón?
Nem mindenkinek megy a szövegértés ! Kitartás
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 31. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 16:11
Törölt felhasználó (4753449)

Sziasztok
pasit keresunk 17-18.-a estere
helyunk van
max 45 eves korig
az sem baj ha bi

Törölt felhasználó (4753449)

Sziasztok
pasit keresunk 17-18.-a estere
helyunk van
max 45 eves korig