Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

sziasztok 39 éves férfi vagyok
párokat keresek hármas szexre
Keszthelytöl nem mesze lakom
benne vagyok minden jóban írj bátran
párokat keresek hármas szexre
Keszthelytöl nem mesze lakom
benne vagyok minden jóban írj bátran
Intelligens párral ismerkednék Sopronban
sziasztok 39 éves férfi vagyok
KESZTHELY mellet lakom párokkal ismerkednék
helyem van
írjatok
KESZTHELY mellet lakom párokkal ismerkednék
helyem van
írjatok
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Zala és Vas megyékből párt keresek
Sziasztok! 18kor Kovalter, fiatal pár ismerkedne! Fekete terepjáró! Gyertek is oda, ne csak messziről kukucs! Igényesség, normális viselkedés elvárt!
Savaria karneválon, ideje alatt ,pajzánkodnék nővel

Ismeekednek
Sziasztok.Sopronba valaki este egy autós kaland?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék.de párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
vas-zala megye??? kezdö bi pasi v pár???
Sziasztok. Sárvár környékén ismerkednék alkalmi kapcsolat céljából. Első sorban lányok, párok jelentkezését várom
sziasztok. Keszthely környékén ismerkednék 40-50 éves nőkkel. független vagy csak kalandot kereső elhanyagolt hölgyek is írhatnak. diszkréció adott és elvárt. Én nem független, kalandot kereső 38éves férfi vagyok. Helyem napközben van.de autós kaland sem kizárt.
Ötvenes, nem független férfi vagyok, Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék hölggyel, párral, esetleg enyhe biszex érdeklődésű férfivel.
Ma este esetleg Savaria karneválon pasi aki szopatna? Helyem nincs. Autódban,eldugott helyen szabadban Ok.Csak szopok!A végén le nyelem. 42/190/97 vagyok.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok. Párral , nővel ismerkednénk .