Sziasztok! Sopronban ma,holnap valaki? (Nő,pár...)
Helló. Keszthelyen keresek többes szexre csak aktív pasikat!
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Győri párosként fiatal hölgytaggal es hétköznap délelőtti szabadidővel hellyel rendelkező párt vagy pasit keres.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Pár ma zalakaros vagy vonzás körzetében?? Klau Peti
Szombathely Savaria karneválon kukkolnék bevàllalós lànyokat,pàrokat..helyes, igényes sràc vagyok
Nem jár egy pár véletlen hévíz környékén aki pasit keres?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok!
Ma egy jó autós kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó autós kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma nagykanizsa? Aug 20? Esetleg két pasi taknyosra szopatna?
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Kedves hölgyek, lányok és párok.
Szeretettel várlak benneteket saját magànlakàsomon egy teljes testet frissítő erotikus masszázsra.
Pàroknak akár pàrba is.
A masszázs teljesen díjmentes.
Privát üzenetben lehet a továbbiakban érdeklődni.
Helyileg Zalaegerszeg
Szeretettel várlak benneteket saját magànlakàsomon egy teljes testet frissítő erotikus masszázsra.
Pàroknak akár pàrba is.
A masszázs teljesen díjmentes.
Privát üzenetben lehet a továbbiakban érdeklődni.
Helyileg Zalaegerszeg
Sziasztok kedves párral ismerkednék mai nap szívesen kukkolnék ápolt diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok!
Ma este ( hétfő) egy jó autós kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma este ( hétfő) egy jó autós kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. Ma 9 körül lenne olyan srác aki találkozna Győrben vagy a környéken? Lehetőleg aktívat, max unit keresek
a többit privátban

Sziasztok.
Ma este lenne kedve valakinek talizni? Netán valaki unatkozna vagy kellemesen eltoltene egy kis időt. Győr és környéke?
Ma este lenne kedve valakinek talizni? Netán valaki unatkozna vagy kellemesen eltoltene egy kis időt. Győr és környéke?
Ma,Körmendi napok, Rába part? Női partnert keresnék