Sziasztok, keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat , csak is hajnalban, írj üzenetet! Vas megye, utazni tudj!
Sziasztok! Lakhelyem környékén (Bük, Csepreg, Simaság, stb), illetve Sopron-Szombathely környékén ismerkednék fiatal vagy idősebb nővel hosszútávú alkalmi kapcsolat vagy barátság extrákkal célból.
Párral is szívesen ismerkednék a hölgy örömére, hosszútávon akár cuckold, akár normális hármas felállásra, vagy házibarátként.
24 éves rendes, diszkrét, tapasztalattal rendelkező fiatal pasi vagyok.
Párral is szívesen ismerkednék a hölgy örömére, hosszútávon akár cuckold, akár normális hármas felállásra, vagy házibarátként.
24 éves rendes, diszkrét, tapasztalattal rendelkező fiatal pasi vagyok.
Bárcsak egy nő írna ki ilyet…
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Hely van!
Délután estefelé?
(Ez egy válasz Qwert2015 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 14:00

Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én), megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szereted szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!
Sziasztok! Hétfőn nap közben kalandoznék Keszthely környékén… Én igényes, ápolt, nagy méretű srác vagyok…
vas megye kezdö bi pasi!!!!!
Fél négyre tudnák menni.
Sziasztok! Csütörtökön (10.10.-én), megy innen valaki Győrbe a Kovaltérre a délelőtti órákban? Aktív biszex vagyok, szívesen találkoznék párral, hölgyel vagy passzív pasival! Izgat a kukkolás is, de engem is lehet kukkolni! Írj, privát üzenetben és addig még tudunk egyeztetni! Én biztos hogy ott leszek és kiverem, de örülnék egy (vagy akár többszöri) szopásnak, de én is szereted szopni. Lesz nálam gumi, ha szeretnéd meg is duglak!
Szia.Mi a hely neve? Privátba írhatók
(Ez egy válasz attila37 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 08:12

A Teleki utcában ami van Árkád felé... Csak masszázs közben kell szólni a lánynak ráutaló magatartással
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.Csak az írjon aki komolyan keres. Köszönőm
Győr és környékén hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék, hetero alapon. Imàdok puncit nyalni majd utána jól meg is dugni azt.
A Teleki utcában ami van Árkád felé... Csak masszázs közben kell szólni a lánynak ráutaló magatartással
(Ez egy válasz Kisfiu2018 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 06:13

Sziasztok! Tud valaki esetleg Győrben olyan Thai masszázst, ahol lenne "happy finish"?Köszönöm előre is!
Hello. Hölgyet keresek Sopronból akinek jól kinyalhatom a punciját és popóját.
sziasztok! lány partnerem keresem hosszu távra, de akár ott is alhatsz! szhely és környéke.
Sziasztok! Tud valaki esetleg Győrben olyan Thai masszázst, ahol lenne "happy finish"?Köszönöm előre is!
Sziasztok! Október 12 Szombat estére keresek partnereket.
Sziasztok!Ma éjszakára vagy holnap késő délutántól keresek Szombathelyen Nőt aki nagyon megkefélné felcsatolhatóval egy pasi szűz fenekét.Strap-on gyönyöreit szeretném megtapasztalni.Helyem van csak gyere és dugj meg.
Sziasztok! Kanizsai párhoz illetve privát bulihoz csatlakoznánk.
Bükfürdőn fogadunk partnert/partnereket ma este