Sziasztok mai napra keresek pár nőt vagy pasit hely van egész este
Szia, én benne lennék, szeretem a bőnyálas szopást, 185 magas vékony srác vagyok
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 17:29

Sziasztok! Én egy sportos, szexet imádó lány vagyok, most nincs barátom, szivesen ismerkednék, imádok jó nyálasan szopizni. Szivesen mutatom is magam. Írj, ha vékony, magas srác vagy, puszi
__

Sopronban, augusztus 1.-én 18 órakkor több FÉRFI egy NŐ felállásra keresünk komoly jelentkezőket. Üzenetben írj viber elérhetőséget. Ez nélkül nem kommunikálunk. Részletek viberen!!!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Révfülöpön vagy környékén valaki?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagykanizsán és környékén párral vagy hölggyel találkoznék ma este, hetero alapon. Várom privat üzenetben a jelentkezésetekez, ha szükség volna ma valahol egy szóló pasira!
Sziasztok! Pár,hölgy társaságát keresem közös nudizásra,a mai napra. Győr és környéke.
Sziasztok!
Párocskákat keresünk! De pasi is szóba jöhet!!!
Párocskákat keresünk! De pasi is szóba jöhet!!!
Mit kell elfogadni, drága?
(Ez egy válasz Allos üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Fogadni tudók párt nőt vagy pasit keresek
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Soproniak vannak fenn?
Sziasztok! Szombat estére keresek lányt vagy párt helyem van szentgotthárdon
Párom részére keresnék erotikus levelezőpartnert.
Csak levelezés.
Köszi
Csak levelezés.
Köszi
Sziasztok. Jovo heten hetkoznap delelott keresunk hellyel rendelkezo igenyes győri pasit 40 eves korig.
Par is szoba johet. Mi igenyes alkalmi paros vagyunk.
Info privatban
Par is szoba johet. Mi igenyes alkalmi paros vagyunk.
Info privatban
Sziasztok !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok szombat vagy vasárnap délelőtt valaki vagy valakik?(Hölgy, pár esetleg pasi)
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland