Sziasztok.. Győrben..
... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 14:08

... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4751101)

Hol van ez a hely amúgy?

Ott előfordul az ilyen!
(Ez egy válasz balatonifiu üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 13:54

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Győr Kovalter Rába part
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 14:08
Törölt felhasználó (4751101)

Hol van ez a hely amúgy?

Hol van ez a hely amúgy?
(Ez egy válasz Kalandozás90 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 23:38

Sziasztok. Volt ma valaki a Kovalternál? A fák alatt volt egy pár amikor a töltésen mentem épp a hölgy orálisan kényeztette a pasit de mire le mentem abba hagyták. Szívesen néztem volna még. Nincsenek itt véletlenül?
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Péntek-Szombat párral kalandoznánk!
Hètvegere párcserés 4-es gabalyodást keresünk, fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, fogadni nem, több Info az adatlapunkon! I&L
Sziasztok. 45éves, egyedülálló, igényes, pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr.
Nős, de elhanyagolt potens férfi szeretőt keres hölgyek, párok személyében. Privát üzenetet írni ér!

Kedves intelligens ápolt pasiként ismerkednék párral Keszthely és környékéről délután
Zalakaroson párokat kukkolnék

Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok pár nő vagy pasi keresek minden jóra
Vagy akit lehet kukolni vagy engem nézne ahogy verem
Vagy akit lehet kukolni vagy engem nézne ahogy verem
Ma délután, este kènyeztetèsre váró hölgy Nagykanizsa környékén?
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Péntek-Szombat Zalakarosban párral ismerkednénk

Sziasztok. Volt ma valaki a Kovalternál? A fák alatt volt egy pár amikor a töltésen mentem épp a hölgy orálisan kényeztette a pasit de mire le mentem abba hagyták. Szívesen néztem volna még. Nincsenek itt véletlenül?
Sziasztok 2024.07.25.-re keresek társaságot
Zalaegerszegen !

Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok. Esetleg holnap délután, estefelé hölgy Nagykanizsa környékén?