Sziasztok! 45éves,igényes, egyedülálló, diszkrét, potens pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére.
Szívesen ismerkednék akár ELHANYAGOLT nővel, hölggyel akár hosszabb távú kapcsolat céljából. Vas megyéből keresek. Többit privátban
Szívesen ismerkednék akár ELHANYAGOLT nővel, hölggyel akár hosszabb távú kapcsolat céljából. Vas megyéből keresek. Többit privátban
Nagykanizsán/Zalakaroson kalandoznék-autós kalandban is benne lennék. Valaki/valakik csatlakozna?
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Győri, helyes, igényes, sportos max.29 éves fiút keresek pàromnak..jelentkezz privàtban..nov. 8-9. Buliba
kezdö bi pasi??
Szia!Ma balatoni pár?
Sziasztok párral ismerkednék kellemes időtöktéshez kedves ápolt 37 éves pasi vagyok
Sziasztok!Gábor vagyok!43 éves Győri férfi!Duci extraduci,kövér hölgyet,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Győr-Budapest vonalon!Az sem baj ha nem egyszerire!
Csak akik komolyan gondolják!Keressetek!!

Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes játékokra Győr és Móvár környékén uni vagyok!
Szia szombat estére keresek kellemes élvezetes játékokra Győr és Móvár környékén uni vagyok!
Győr Moson Sopronban keresek hölgyet vagy párt akihez csatlakozhatnék. Hetero alapon.
Sziasztok! 23 éves tapasztalt, fiatal pasi ismerkedne lánnyal, nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Nem képeket kéregetni vagyok itt, hanem ismerkedni, együtt fantáziálni, majd találkozni és eltölteni kellemes időket.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Nem képeket kéregetni vagyok itt, hanem ismerkedni, együtt fantáziálni, majd találkozni és eltölteni kellemes időket.
Volna itt soproni pár, aki házibarátot szeretne?

Sziasztok Győrben Keresek Aktuni 50es Nagy méretű pasit bisexre 3ra Mi két 45os bi partner Aktun és uni pasz vagyunk Hely van.
Zalakarosra hétvégén vakai nem tervez jönni?
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Zalaegerszeg - Keszthely? Hölgy, vagy pár ki ismerkedne teljesen testközelből is? Minden megoldás érdekelhet
Most Győrbe vagyok esetleg van it aki talizna
Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal esetleg jóképű pasikkal akik szeretik a telt NŐI formákat, és ha megvan a kölcsönös szimpátia érezzük jól magunkat!
Várjuk privát leveleiteket!