Sopron környékén valaki?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 08. 02. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 13:12

Sziasztok!
Ma délután Sopron és környékéről kalandra vágyó pár vagy hölgy?
Szopnék viszonzás nélkül .helyem most van Sümeg mellett .
Zalakarosban párok?
Klau & Peti

Szopnék, szopatnék akár rendszeresen is. Diszkréció fontos ,utazás megoldható.
Sziasztok. Késő délután vagy estefelé lenne olyan srác aki talalkozna Győr vagy környékén (max 50km). Kocsival leszek, szabadban is oké. A többit privátban

Sziasztok!42 éves férfi vagyok!Duci-kövér hölgyet,vagy ilyen hölgy tagú párt keresek kukkolásra,vagy be is segítenék igény szerint!Győr és környéke!Csak komoly emberek jelentkezzenek!
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok.
Cuckoldra keresek párt. Átlagon felüli méret. Ma este Győr és környéke. Üzeneted privátba várom. Pusszi
Cuckoldra keresek párt. Átlagon felüli méret. Ma este Győr és környéke. Üzeneted privátba várom. Pusszi
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Zalában ma orálisan kényeztetnék! Akár oda vissza is.
Hely szükséges, vagy kocsimban. Privizz
Hely szükséges, vagy kocsimban. Privizz
Sziasztok! Zalakarosba ismerkednénk ma párokkal..
Klau & Peti

Írj rám üzenetben.
(Ez egy válasz Mustangbetyar üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok párral ismerkednék délelőtti órákra Körmend Szombathely környékéről akár egy kukkolásra 37 éves kedves ápolt pasi vagyok
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék
Sziasztok! Szombat estére keresek lányt vagy párt. Helyem van szentgotthárdon. Csak aki mer is talalkozni olyan jelentkezzen
Sziasztok
Páromnak keresnék levelezőpartnert erotikus témákról........még kezdő ezen a téren.
Páromnak keresnék levelezőpartnert erotikus témákról........még kezdő ezen a téren.
Nagykanizsa-Keszthely-Balatonmária környékén keresnék igényes fiút…
Péntek delelott nő pár esetleg akihez csatlakoznaknak???40 éves igénye pasi vagyok privatban várom válaszokat telefonszamot küldök … képeim vannak fent várom a megkeresést