Pàrokkal ismerkednénk, egymás előtti szexre, vagy akár pàrcserére is. Hölgy is csatlakozhat mindkettőnk örömére. Betti és Tomi.
Június 15-re keresnénk utazni tudó párt.
Pár gyors levélváltás, videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs
Pár gyors levélváltás, videóchat vagy személyes találka előtte szükséges lehet.
Kevés tabu van nálunk, ideális esetben nálatok sincs
Sopronban ismerkednék.
Zalaegerszegen most kényeztetnék orálisan pasit, hely adott.
helló.elhanyagolt nőt-nőket keresek heti 2 alkalomra.ismerkedés,sex.semmi romantika,csak élvezzük egymást.keszthely környékén,napközbeni szabad idővel.ha érdekel jelezz privátban.
Sziasztok!
Győrben autós kaland? Hölgyek, párok?
Igényes, izmos pasi vagyok!
Irjatok!
Irjatok!
ma/ holnap hölgy vagy pár akivel jót lehetne szórakozni?
Valaki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 08. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 12:04
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen kettőtől szopnék.
Zala Vas megyéből párral ismerkednék akikhez csatlakozni lehet kellemes időtöltéshez vagy akár csak kukkolásra kedves ápolt diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sopron környékén keresek hölgyet, párt, baráti kapcsolatra. Itt a jó idő jeligére
Szia!
Ugyan erre izgulok én is. Igaz, Sopron környékén. De utazni tudok. Esetleg ismerkedni? (Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2024. 06. 08. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan erre izgulok én is. Igaz, Sopron környékén. De utazni tudok. Esetleg ismerkedni? (Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2024. 06. 08. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Intelligens, kedves jóképű pasiként hölgyet keresek lehetőleg hosszútávú, izgalmas kapcsolatra. Szombathelyen diszkrét saját helyem van, de szívesen utazok is max 50kmig.
Ha valaki/valakik egy jót dugnál/dugnátok, akkor keress (Vas, Zala)
Zalaegerszegen kettőtől szopnék.
Sziasztok ma Győr - komárom környéke nudi autós móka ?
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Szép napot!
keszthely es kornyeke.....holgy ismeretseget keresem kozos oromszerzes celjabol
Sziasztok!
Irjatok!
Irjatok!
Hello. Most délelőtt valaki? Esetleg kora délután? Privibe
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!