Üdvözlet
Zalaegerszegen keresem szpmbat estére Uralkodóm Férfi Nő,vsgy Pár személyében
Nálam , vagy Nálad,Nálatok
Zalaegerszegen keresem szpmbat estére Uralkodóm Férfi Nő,vsgy Pár személyében
Nálam , vagy Nálad,Nálatok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok ma vagy holnap Celldömölk és környéke ?
Sziasztok! Szép napot! Ápolt, Potens, diszkrét fiatalos pasiként keresek párt,nőt Vas megyéből vagy környező megyékből. Nem utazom! Hellyel rendelkezem! Többit privin.
Szia holnap délelőtt valaki Győrbe
Sziasztok.Egy autós kaland Sopronba,ma este valaki?
Kalandoznék Holnap vasárnap ma ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Sziasztok. Ma este pár vagy nő? Utazni és fogadni is tudok.
Valaki Sümeg környéke ? Pár nő pasi ?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Ma napközben találkozni szeretnék akàr csak kukkolás , autós vagy szabadtéri program is érdekes
Üzenet módosítása :: Győr és környéke .
Üzenet módosítása :: Győr és környéke .
Ma napközben találkozni szeretnék akàr csak kukkolás , autós vagy szabadtéri program is érdekes
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Sziasztok,
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét mindenki számára kellemes időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres együttlétekre is!
Keszthelyen és környékén hölgy, pár ismeretségét mindenki számára kellemes időtöltésre, alkalmi vagy rendszeres együttlétekre is!
Hello. Itt a jo idő
Sziasztok!
Jovoheten 3 napot Bükfürdőn vagyok hotelben. Szívesen ismerkdnek, nyitott vagyok. Párok/ lányok/ pasik
PM
Jovoheten 3 napot Bükfürdőn vagyok hotelben. Szívesen ismerkdnek, nyitott vagyok. Párok/ lányok/ pasik
PM
Sziasztoka hétvége folyamán lányokkal esetleg párokkal ismerkednék Bükön vagy Sárváron! (Szaunavilágban)
Sziasztok! Ápr 10 vagy 11 estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem Zegen van. Gyertek bulizzunk egy jót!
Adatlappal biztosan könnyebb dönteni az itt jelen lévőknek.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 14:58

Sziasztok . Ki jönne velünk októberben Egyiptomba ? Fiúk Lànyok .
Szép napot ...este Győr ,kíváncsi pár ,vagy hölgy !?
9 -től párban leszünk mi is !!!
9 -től párban leszünk mi is !!!