Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap estére keresek ápolt igényes pasit 50 éves korig. Csak is holnap estére!!! Keszthely környékén!!!
Holnap estére keresek ápolt igényes pasit 50 éves korig. Csak is holnap estére!!! Keszthely környékén!!!
péntek szombat este.....helyet tudok biztositani pároknak!!
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Mosonmagyaróváron kaland mostanában?
Kár,hogy itt a többség arra sem veszi a fáradságot, hogy megnézze az adatlapom,mielőtt ír. Leírtam, hogy győri férfit keresek, nem átutazókat,nem 60 km-re lakókat! Nem autóban és nem kamionban szeretnék szexelni,hanem ágyban. De belátom,ez túl nagy kérés,csak akkor légyszi ne legyen felháborodva senki,ha nem írok vissza az üzenetére! És nem kell ugyanazt az üzenetet naponta 3x elküldeni,mert attól, hogy hiányzik a szex,nem fogok egy agyatlan,értetlen akárkivel lefeküdni,kell hozzá a szimpátia,stb,de szerintem ez mindenkinek evidens.
holgy ismeretseget keresem, Keszthely es kornyeke
Sziasztok,25éves igényes, sportos,ápolt srác vagyok nálam idősebb hölgyeket kényeztetnék! Zalaegerszeg környékéről!
Nem erről van szó
Csak rendszeres tesztoszteron injekciózásról van szó, ebben kellene segítség.
Nem feketén, van orvosi vizsgálat, lelet, minden, sajna alacsony a hormon szint és pótolni kell. Tb alapon meg nehézkes az orvoslás. (Ez egy válasz Kff_79 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak rendszeres tesztoszteron injekciózásról van szó, ebben kellene segítség.
Nem feketén, van orvosi vizsgálat, lelet, minden, sajna alacsony a hormon szint és pótolni kell. Tb alapon meg nehézkes az orvoslás. (Ez egy válasz Kff_79 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délután zegen valakik?
Kit dugtál meg?
(Ez egy válasz kabalapasi1984 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 11:13

Üdv!
Fura kérdés talán. Van itt szombathelyi urológus/andrológus?
Üdv!
Ma este Bécs-Győr-Sopron háromszögben kaland?
M1 vonalan keresek gyors autos talira partnert holgyek parok barmire nyitott vagyok ferfiak esetben aktiv partnert ki gyors berakja
Hello ma napközben Győr és környéke autós kaland is . Szép napot .
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék
Sziasztok!Győr-Tatabánya vonalon keresek molett, duci, extra duci hölgyet nudizni, bicajozni, szexelni!Szívesen tennèk a kedvedre, kor mellèkes csak gondold komolyan!Esetleg ilyen hölgytagú párok elöl sem zárkózom el.Imádok kènyeztetni nagyon-nagyon! Keressetek!!!
Jól hangzó felkérés..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 29. szerda 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 29. szerda 22:49
Törölt felhasználó (4743759)

Sziasztok! Győri férfit keresek szombat estére, aki kényeztetne egy kövér nőt! Nagyon szeretem az anál szexet.
Sziasztok! Győri férfit keresek szombat estére, aki kényeztetne egy kövér nőt! Nagyon szeretem az anál szexet.