Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Hello Györ és környéke szívesen randizok ,kukkolás ,egyéb . Autóval vagyok. .
Zalaegerszegen ma, kedd, szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok. 45éves, egyedülálló,, igényes pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Győrben bi pasi orál kaland?helyem van
sziasztok párokkal ismerkednék csatlakoznék 3adiknak hetero alapon akiknek szimpi vagyok írhatnak privibe
Sziasztok! Ma délután lány vagy pár szentgotthárdon szabadtéri szexre?
45/45 fiatalos, nemdohányzó párként szeretnénk június 29, 30 ikai hétvégét egy párral eltölteni, valahol Balaton kki apartmant bérelve. Sütögetős, zene, buli, tánc és természetesen erotika. Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk.Pasit nem!Privát üzenetet várunk.
Sziasztok! Idős Hölgyet ,párt keresek napközbeni találkozóhoz Szombathelyen. Harmadikként, kukkolásra, masszírozásra....de nem vagyok elrontója semmi jónak! Igazából részemről bármi elfogadott! Diszkréció részemről adott és elvárt! Írjunk privát üzenetben!
Zalaegerszegen ma, kedd, szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Nagykanizsan ma fél kilenc körül kórház mellett bi pasit keresek.
Sziasztok!Győrben keresek molett, duci, extra duci hölgyet nudizni, bicajozni, szexelni!Szívesen tennèk a kedvedre, kor mellèkes csak gondold komolyan!Esetleg ilyen hölgytagú párok elöl sem zárkózom el.Imádok kènyeztetni nagyon-nagyon! Keressetek!!!
Sziasztok.keszthely környékén keresem hölgyek ,párok tàrsasàgàt ,nem randizgatni szeretnék.csak élvezni az életet.38éves vagyok.nem független.
holgy ismeretseget keresem,Keszthely es kornyeke
Sziasztok! Kedves ápolt diszkrét intelligens pasi szívesen ismerkedne találkozna kedves párral,nővel.Helyem van. Írj bátran. Érezzük jól magunkat.
Kanizsa holnap valaki?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok, párhoz csatlakoznák a hölgy örömére! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok! Pàrokhoz csarlakoznék harmadiknak, vagy cuckoldra. Elhanyagolt hölgynek, szívesen lennék a szeretője.
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Kanizsa valaki?