Zalaegerszegen ismerkednék.
Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Olyan párt keresek ahol a nőnek nem csupasz lent és nem is csak egy nagyon vékony csík van neki hanem szép fazonirozott v szoros neki és szereti ha hosszasan masszírozva és nyalva is van én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok! Soproni párokkal ismerkednék...akár hosszabb távra is.
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolnék vagy közös maszti? De egy jó szexben is benne lennék. Hely is megoldható
Szio jó reggelt egy győri srác várja fiú .fiuk megkeresését
Fantaziadús az első mondat. Copy paste
(Ez egy válasz Stuyisim üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 11:26

Nyáresti kaland a szhelyi Szent-iván éjjen? Szombaton?Biszex 40-es vagyok, passzív! Szopok élvezésig esetleg dugható is vagyok.Írj privátot ha érdekel.
Zalaegerszeg valaki?
Zalakarosra hétvégén valaki nem tervez jönni?
Sziasztok
22 körül vki. Autós esti kaland? 22 körül? Sárvár, Szombathely, Cell.
Írj priv egyeztetünk
22 körül vki. Autós esti kaland? 22 körül? Sárvár, Szombathely, Cell.
Írj priv egyeztetünk
Zalaegerszegen holnap reggel, illetve szombaton délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban keress, köszönöm.
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Keszthelyen környékén valaki?
Partnerem, partnereim keresem most Badacsony és Győr között! Potens, jó méretű, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!
Ma délutánra vagy a kora estére keresek partnert.
Sziasztok minden vágyam egy kedves párt kukkolni extrém helyen akár a Zkarosi kilátónál vagy a természet lágy ölén fantáziálok rajt nagyon. Kukkolásra keresek partnereket kedves diszkrét pasi vagyok
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Nyáresti kaland a szhelyi Szent-iván éjjen? Szombaton?Biszex 40-es vagyok, passzív! Szopok élvezésig esetleg dugható is vagyok.Írj privátot ha érdekel.
Nyáresti kaland a szhelyi Szent-iván éjjen? Szombaton pl?csak Nők érdekelnek

Sziasztok! Most szombatra keresnénk egyik legjobb haverommal lányt/nőt hármashoz vagy négyeshez, ha van csatlakozni vágyó barátnő is.
Cuckoldban is benne vagyunk, de csak olyanban, ahol csak a nővel vagyunk hármasban, és felvennénk az aktust.
Helyet tudnék biztosítani Szombathelyen, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig (Győr, Zalaegerszeg, Veszprém... Ezek a legtávolabbi helyek, ameddig utaznánk).
Cuckoldban is benne vagyunk, de csak olyanban, ahol csak a nővel vagyunk hármasban, és felvennénk az aktust.
Helyet tudnék biztosítani Szombathelyen, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig (Győr, Zalaegerszeg, Veszprém... Ezek a legtávolabbi helyek, ameddig utaznánk).