Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Igényes,sportos srácként ismerkednék lányokkal, nőkkel esetleg párokkal hétvégén Vas,Zala,GyMS esetleg Veszprém megyéből,privatban keress,ha érdekes lehet

Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van
Hétvégére,hétvégén keresnék partnert Vas megyében. Hetero vagyok
még mielött bekérdeznél.

Párral ismerkednék ma estére kedves ápolt pasi vagyok Zalából
Sziasztok!Hölgyeket, biszex párokat keresek akiket lehet kukkolni akár kocsiukban!Esetleg dominánsabb bi párt akik eljátszadoznának velem, használnának, kihasználnának!Had legyek a játèkszeretek!Győrben!A kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!!
Sziasztok. 45éves, egyedülálló, igényes pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hétvégén! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Csak személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Most ráérő hölgy vagy pár esetleg pasi? privizz
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt !
Győrben orálszex valaki?van helyem
Zalaegerszeg-Keszthely, holgy ismeretseget keresem
Sopronban ismerkednék
Zalaegerszeg-Keszthely, holgy ismeretseget keresem
Sziasztok,holnap estefele valaki volt csajom képeire nem akarja kiverni?
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom

Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Nem független, bi pasiként keresnék bi, vagy kíváncsi párokat.
Szívesen vennék részt a szeretkezésetekben, szívesen kényeztetném közben mindkét felet tabuk nélkül.
Helyem nincs, autóm van.( Nyugat-Dunántúl környéke)
Napközbeni szabadidővel rendelkzem.
Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap estére keresek ápolt igényes pasit 50 éves korig. Csak is holnap estére!!! Keszthely környékén!!!
Holnap estére keresek ápolt igényes pasit 50 éves korig. Csak is holnap estére!!! Keszthely környékén!!!
péntek szombat este.....helyet tudok biztositani pároknak!!