Nagykanizsán keresek olyan fiatalabb sràcot,aki benne lenne közös masztiban,szopásban.Kezdő,nem független 42 èves sportos vagyok!
Sziasztok Zalaegerszegen ismerkednék.
ma kezdö bi pasi????
Szopatnék Szombathelyen
Hello. Mostanában valaki? Privibe
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Nagykanizsán keresek 50-en túli párt,mindenki örömére,3-as,2-es tartós kapcsolatra.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális. Köszönöm
Szombathelyen keresek biszex, domináns párt.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék párokkal. Hátha lenne hasonló elképzelésünk. Ha gondoljátok írjatok. Utazni tudok.
Nyitott gondolkodású erett novel ismerkednek minden vágyam igazán nagy puncit kenyeztetni szoros husos nagy ajkak egy olyan nő szemelyeben aki őszintén meg élne velem ezeket a vágyakat imadom oklozni és nyalni közben gyönyörködni a látványban a kejben .
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék cuckold szexre, vagy hàrmasra. Hetero alapon.
Sziasztok! Kinek lenne kedve ma Zalakaros környékén kalandozni? Írjatok privát!
sziasztok párokat keresek benne vagyok minden jóbban helyem van Veszprém megyében írj bátran
Hévizen szivesen ismerkednénk nemdohányzó biszex fiúkkal 40 éves korig,illetve hozzánk hasonló párokkal is kellemes időtöltésre, ma estére!Helyünk van.
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük.Csak olyan írjon, akinek nem gond találkozni.
Szép estét!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük.Csak olyan írjon, akinek nem gond találkozni.
Szép estét!
Marcaliban, de hetero vagy....
(Ez egy válasz barni85 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
szia csak Marcaliba ?
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2024. 03. 09. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este fél tízre biszex pasit keresek... Marcaliba
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék időssebb nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék időssebb nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolás vagy maszti?