Szia!Mikor szerveznétek?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Győr és környéke!
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Hévizi fürdőben valaki?kukkolnék...
Hm írhatnátok.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Pápa és környékén (max 100km) találkozna ma valaki? Helyem van de utazni is tudok
lehetőleg unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresek.. passzívat csak ha nálam fiatalabb

Ha valóban keresgéltek írjatok! Puszi
(Ez egy válasz Adi0204 üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 13:57

Sziasztok párt keresünk párcserére Győr környékén vagy tudjatok utazni csütörtök délelöttre.
Keszthely környékén valaki ma?
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok, Gang Bang partyt szervezünk , Zalamegye
Sziasztok! Én és egy pasi az oldalról keresnénk nőt, vagy párt, akik eltöltenének velünk egy kellemes időt hármasban, vagy négyesben, heteró alapon.
Hely van Sopronban.
Hely van Sopronban.
Igényes uni passzív srácként keresek többest vagy egy jó farkú aktív srácot. Sopron -Bükfürdő-Csorna körzetben
Sopronban ismerkednék intelligens párral...akár hosszabb távra. (Privátban írjatok, ha lehet.)
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Valós párral taliznék holnap Sopronban
Privit írjatok telefonszámmal
Viber és Whats appon kereslek.
Valós párral taliznék holnap Sopronban

Privit írjatok telefonszámmal

Viber és Whats appon kereslek.
Sziasztok! Párt vagy hölgyet fogadnék csütörtök napközben, masszázs rendelhető!
Sziasztok, mai nap hölgy vagy pár Győr környékéről ismerkedni valamint ha megvan a kölcsönös szimpátia alapján találkozni hetero alapon? hely van ha szükséges

Keszthely környékén valaki ma ?
Pár nő esetleg pasi?
Hely van.
Pár nő esetleg pasi?
Hely van.
Móvár melletti parkolóban kalandoznék nővel, párral.
Vagy akár csak kukkolnék is!
Vagy akár csak kukkolnék is!
Sziasztok párt keresünk párcserére Győr környékén vagy tudjatok utazni csütörtök délelöttre.