Keszthely környékén valaki ma ?
Pár nő esetleg pasi?
Hely van. Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Hely van. Privátban keres
Sziasztok!
Holnap estére keresek párt. Diszkrét, ápolt fiatal srác vagyok
Holnap estére keresek párt. Diszkrét, ápolt fiatal srác vagyok
ma estére keresek győri ötvenes-hatvanas hölgyet
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szopna valaki most Győrbe ès környèkèn?
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Sopronban ismerkednék, elsősorban párral.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék !
Sziasztok!
Holnap délelőtt szívesen találkoznék hölgyel vagy párral!
Masszázst is vállalok!
Holnap délelőtt szívesen találkoznék hölgyel vagy párral!
Masszázst is vállalok!
Zalaegerszeg környékén keresnék olyat nőt akin kiélhetném lábfétisemet,kényeztethetném a talpait!
Pápa és környékén (max 100km) találkozna ma valaki?
Uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Győr környékén (~100 km) ismerkednék a mai napon. Szívesen találkoznék egy párral. Olyanoktól várnék megkeresést, akik valóban ilyen típusú kalandokat keresnek és találkozni szeretnének.
Sziasztok
Párként Uni bi férfitagú párral ismerkednénk
Vagy Uni bi férfival
Főként 40 év felett
02.23 vagy 02.24. Este
Kép, telefon szám szükséges mivel nem levelezni hanem találkozni szeretnénk
Üzenet módosítása.
Párként Uni bi férfitagú párral ismerkednénk
Vagy Uni bi férfival
Főként 40 év felett
02.23 vagy 02.24. Este
Kép, telefon szám szükséges mivel nem levelezni hanem találkozni szeretnénk
Üzenet módosítása.
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Vasmegye hellyel rendelkezo sracot keresunk baratnommel harmasra.
Mosonmagyaróvár, Győr és környékén nincs csaj vagy pár ahova lehetne csatlakozni a csaj örömére! Nagy intimmel! Írjatok privátba. Köszi
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Èjszakai fürdès,lessz több swinger kedvelő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 14. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 20:42
Törölt felhasználó (4723197)

Sziasztok,
Febr 17-én Sárváron leszünk. Szívesen találkoznánk egy hozzánk hasonló párral (ahol a hölgy kicsit exhibicionista
, egymás előtti szexre.
Febr 17-én Sárváron leszünk. Szívesen találkoznánk egy hozzánk hasonló párral (ahol a hölgy kicsit exhibicionista

Sziasztok,
, egymás előtti szexre.