Sziasztok ! Hölgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék, Győr és környékén.
Sziasztok
Még ma estére partnert? Győr és környékén...de 100km belül is jó

Aham
(Ez egy válasz Benike üzenetére (2024. 01. 06. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 19:57

Mivel én is igényes, magára adó és odafigyelő ember vagyok. Egyébként meg, először személyes tali, ott minden látható és eldől a szimpátia! Sok leírás, fotó, itt nem fedi a valóságot, sajnos ez tapasztalat!
Magas pasi 35- 50 közötti intelligens pasival taliznànk a felesègem örömère Balatonmàriàn.
Mivel én is igényes, magára adó és odafigyelő ember vagyok. Egyébként meg, először személyes tali, ott minden látható és eldől a szimpátia! Sok leírás, fotó, itt nem fedi a valóságot, sajnos ez tapasztalat!
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 01. 06. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 19:27

Igényes párhoz csatlakoznál??? Ez mégis mi a fenét jelent? Te arra nem vagy képes, hogy bármit megossz magadról!!!
Igényes párhoz csatlakoznál??? Ez mégis mi a fenét jelent? Te arra nem vagy képes, hogy bármit megossz magadról!!!
(Ez egy válasz Benike üzenetére (2024. 01. 06. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 16:51

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Akár hosszú távon házibarát. Győr
Heloka .48 éves sportos bi pasi vagyok Dunaszerdahelyrol.Csajt vagy párt keresek mind két fél oromére.18-65 éves korig.sex,orál,nyalás mindent szeretek
Hello
Vasárnap késő délutánra keresnék partnert.
Illetve, hétköznap estére szaunás mókára, Bábolna, Győr.
Vasárnap késő délutánra keresnék partnert.
Illetve, hétköznap estére szaunás mókára, Bábolna, Győr.
Olyan hölgyet vagy pár hölgy tagját keresnék aki első alkalommal bevezetne engem a szexuális élet rejtelmeibe.
23 éves, átlagos testfelépítésű fiú vagyok.
23 éves, átlagos testfelépítésű fiú vagyok.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Akár hosszú távon házibarát. Győr
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne
Holnap este pár, esetleg hölgy aki szivesen kalandozna?
Sziasztok ma éjfél körül Győrbe kocsikázok szivessen látok lányt vagy párt
Sziasztok! Valaki Zalaegerszeg és Szombathely között ma délután?
Helyem nincs, kocsival vagyok

Hello. Most valaki? privibe
Elírás
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 19:43
Törölt felhasználó (4030892)

Az igényesség kedvéért....a hölgy rövid ö...
Telefonos írásnál, sajna néha van előírás! Attól még az igényesség megvan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 05. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 19:43
Törölt felhasználó (4030892)

Az igényesség kedvéért....a hölgy rövid ö...
lányok,párok keszthely környékéről?laza sex kapcsolatra senki?
Sziasztok. Társaságot keresek estére. Utazni és fogadni is tudok.
Zalaegerszeg, Nagykanizsa környékén kényeztetnék orálisan. Maszírozni is jól tudok. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Autós kaland is ok. Privizz