sziasztok párokat keresek benne vagyok minden jóbban helyem van Veszprém megyében írj bátran
Hévizen szivesen ismerkednénk nemdohányzó biszex fiúkkal 40 éves korig,illetve hozzánk hasonló párokkal is kellemes időtöltésre, ma estére!Helyünk van.
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük.Csak olyan írjon, akinek nem gond találkozni.
Szép estét!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük.Csak olyan írjon, akinek nem gond találkozni.
Szép estét!
Marcaliban, de hetero vagy....
(Ez egy válasz barni85 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
szia csak Marcaliba ?
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2024. 03. 09. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este fél tízre biszex pasit keresek... Marcaliba
Sziasztok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék időssebb nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Fiatal, sportos, jóképűnek mondott férfiként szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, vagy keresnék időssebb nőt közös örömszerzéshez. Képeket találtok a profilomba. Ha felkeltettem a figyelmed privátba tudunk beszélgetni. Szombathely környékén, Vas megyébe vagy a környező megyékbe kezesgélek, utazni tudok. Legyen szép napotok
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolás vagy maszti?
Sziasztok!
Sziasztok!
Vas megyében, ma este lenne olyan nő vagy pár aki férfit keres?
Sziasztok!
Vas megyében, ma este lenne olyan nő vagy pár aki férfit keres?
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Érdeklődni privátban!
Zalaegerszegen mától hétfőig, este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Szívesen ismerkednék meztelenkedést, nudit is kedvelő soproni párral,
2024. március 15-től 18-ig (péntek, szombat és vasárnap) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy itt keressenek meg.
Sziasztok smile Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolás vagy maszti?
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma este szívesen kalandoznánk fiúk és párok jelentkezését várjuk Nagykanizsa és környékéről helyünk van de autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Nem dohányzunk. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.
Sziasztok.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
T.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
T.
sziasztok ma este ismerkednénk másik párral esetleg négyes is szoba jöhet szeged környékén
Sziasztok!
Holnap késő délután Nagykanizsan leszek,szivesen maszirozok holgyet vagy pár hölgy tagját!
Holnap késő délután Nagykanizsan leszek,szivesen maszirozok holgyet vagy pár hölgy tagját!