Szombathely 100 km-es körzetében keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon ! Esténként a hely megoldott , az utazás is ok! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok
Hölgyel vagy párral ismerkednék izgalmas közös programok realizálásának céljával.
Hölgyel vagy párral ismerkednék izgalmas közös programok realizálásának céljával.

vasárnap estére keresek egy ötvenes-hatvanas hölgyet
20 èv körüli ffi ma estére hölgy kènyeztetèsère??
Szia most péntek estére vagy szombat estére keresek kellemes élvezetes elfoglaltságot
Sziasztok. Nincs itt egyetlen csaj vagy pár ahova lehetne csatlakozni szóló pasiként a hölgy örömére! Nem hiszem el! Ennyi a kamus itt vagy akkor már tényleg nem értem az egészet! Írj privibe ha van valaki!!!
üdvözlet mindenkinek
Zala megyében látogatható domináns partnerem keresem hosszútávra
Zala megyében látogatható domináns partnerem keresem hosszútávra
Zeg környékén szopnék , maszíroznék. Privizz
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 21. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 14:42
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Szia!Amennyiben lenne egy szexi lehetőleg masszázskedvelő hölgy is úgy kíváncsiságból érdekelne egy ilyen hármas akár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 17. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 17. szombat 13:55
Törölt felhasználó (4708395)

Győr és Móvár környékén ma valaki délután vagy estefelé? Unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresek

Sziasztok!Ha lenne olyan szexi masszázskedvelő hölgy aki 2 pasinál többre vágyik úgy szívesen csatlakoznék a társasághoz.
(Ez egy válasz Tom950118 üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Részemről kizárólag csak a hölgytag masszírozása jöhet szóba.
Ha így is megfelel várom jelzésetek! (Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 20:29
Ha így is megfelel várom jelzésetek! (Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok , 20 èv körüli ffit keresünk. Illetve masszírozni tudó ffit ,
Zalaegerszegen ma és holnap este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Szia!Mikor szerveznétek?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Győr és környéke!
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Hévizi fürdőben valaki?kukkolnék...
Hm írhatnátok.
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 02. 20. kedd 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Pápa és környékén (max 100km) találkozna ma valaki? Helyem van de utazni is tudok
lehetőleg unit vagy aktívat, esetleg kíváncsi heterót keresek.. passzívat csak ha nálam fiatalabb