Hello. Ma délelőtt ismiznék vas,veszprém,győr megyékből.
Sziasztok. Olyan párt keresék akinél nem zavarja hogy egy irányítható srác vagyok. Kedves,normalis,őszinte srác vagy és hosszabb távra keresék partnert!
Szia.
Oda is gondolom sötétedéskor érdemes menni, ugye? (Ez egy válasz kndogs üzenetére (2025. 05. 24. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 12:09
Oda is gondolom sötétedéskor érdemes menni, ugye? (Ez egy válasz kndogs üzenetére (2025. 05. 24. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Én a helyetekben a kilátóhoz mennék.Fent is lehet,illetve mellette az erdő...
Sziasztok!Kapuvár környékéről valaki?
Sziasztok!
Győrben keresek párt 3 asra ma este lenne kedvetek ismerkedni?
Átutazóban vagyok révfaluba vagyok utazok is privire
Győrben keresek párt 3 asra ma este lenne kedvetek ismerkedni?
Átutazóban vagyok révfaluba vagyok utazok is privire
50 + os ápolt hölgyet nyalnák.
Csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz zalaiparosnk üzenetére (2025. 05. 24. szombat 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 06:24

Sziasztok.
Zalakarosban keresnénk olyan privát helyet ahol a szabadban lehetne nudizni, szexelni és fotókat csinálni.
Zalakarosban keresnénk olyan privát helyet ahol a szabadban lehetne nudizni, szexelni és fotókat csinálni.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket!
Vas megyében, egymás előtti szexre keresünk 55 év feletti hellyel rendelkező párt.
Nő tagunk molett, férfi átlagos.
Nő tagunk molett, férfi átlagos.
Sziasztok.Sopronba autós kaland este?Csak hölgyek

Csorna környéken valaki fiatal sracot megdugna? Egy gyors szextali az erdőben ?
Vas vagy zala megyében kölcsönös örömökre puncinyalásra, szopni szerető 50 + os átlagos testalkatú hölgyet keresek alkalmi együtlétre
Hello.
Ma délután 3-4 körül Györben lesz dolgom. Esetleg tali?
Ma délután 3-4 körül Györben lesz dolgom. Esetleg tali?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!Én a helyetekben a kilátóhoz mennék.Fent is lehet,illetve mellette az erdő...
(Ez egy válasz zalaiparosnk üzenetére (2025. 05. 24. szombat 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 06:24

Sziasztok.
Mosonmagyaróvár mostanában?

Sziasztok! Kinek lenne kedve kalandozni Zalakaros és környékén?? Privát írjatok!!
Sopronban ismerkednék...
Sziasztok.
Mosonmagyaróvár és Győr környékén valaki valakik.?