Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim!
Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim!
Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Győr és vonzáskörzetében ismerkednék a hétvégén hölggyel, párral!
Most hétvégén szívesen összegyűrném nálam Nagykanizsán a lepedőt hölggyel, férfivel, párral. Ismerjetek meg, nem fogtok csalódni! A szexben szenvedélyes és érzéki is vagyok egyben. Szeretek kényeztetni és kényeztetést kapni. Sok mindenre nyitott normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, potens, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt!
sziasztok
Ma estére vagy holnap estére párt keresünk
Aki ek is tud jönni nem csak igérget
Ma estére vagy holnap estére párt keresünk
Aki ek is tud jönni nem csak igérget
Sziasztok
Holnap Tapolcán a haraszton sexelnénk,szívesen làtnànk 60 év feletti,méretes szerszámmal rendelkező kukkolót.....
Holnap Tapolcán a haraszton sexelnénk,szívesen làtnànk 60 év feletti,méretes szerszámmal rendelkező kukkolót.....

Sziasztok? Vasárnap Sopron és környékén lány, pár egy kis kalandra??
Sziasztok.
Nagykanizsa-Galambok-Zalakaros vonalon hölgyek - párok ma kalandozás vagy kukkolás?
Nagykanizsa-Galambok-Zalakaros vonalon hölgyek - párok ma kalandozás vagy kukkolás?
Két 50 éves bi pasihoz közös farokverésre Marcali környékén?
Sopronban ismerkednék
Szombathely.. skanzen? Csak nővel ismerkednék
Sziasztok!
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság,szimpátia, diszkréció fontos számomra
Győrben valaki? (privátban keress, keressetek)
Pasi nem játszik?
(Ez egy válasz Vágyakozó79 üzenetére (2025. 05. 30. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kőszegen illetve környékén női partnert keresnék!
Vannak itt olyan párok akikhez lehet csatlakozni hetero alapon 3 adiknak Zala Vas megyéig nyugodtan lehet írni privibe
Egy puncit tele spriccelnék majd kinyalnám belőle a gecimet!
Vagy ha leszopna egy csaj gecis szájjal csókolóznék vele.
Vagy ha leszopna egy csaj gecis szájjal csókolóznék vele.
Igényes pasi elhanyagolt férj keres elhanyagolt hölgyet magányos anyukát titkos kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Sziasztok! Duci 50-es hölgy van itt aki ismerkedne?
Sziasztok? Vasárnap Sopron és környékén lány, pár egy kis kalandra??
Sziasztok .45éves, magára adó, igényes, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Győr