Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon kis kaland?
Üzenet módosítása
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon kis kaland?
Üzenet módosítása
Zalaegerszegen keresnék ma este hellyel rendelkező pasit akit szopnék, maszíroznék! Kíváncsi heterók is írhatnak
Szia sziasztok. Olyan pár hàzibaratja lennék diszkréten akik fel akarják dobni szexuális életüket és még nem mertek lépni. Igényes pasi vagyok. Ha csak kezdetnek maszsàzs is de új dolgot keresnek.
Sziasztok! Hölgyhöz, vagy pàrokhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sziasztok! 15.-e Péntek, késő délutani órára valaki,valakik kis kaland Szombathelyen? Mindenre nyitott fiatal srác lennek.

Ma Zalaegerszegen párt, hölgyet fogadnék! Sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok.
Keresem azt az értelmes,helyes,fiatal fiút,aki szìvesen masztizna a pàromnak.Januàr első hetében egy Budapesti termàl fürdőben..vagy akàr Bükfürdőn is.Előny ha nagy méreted van.Igazàból egy próba lenne,hogy mit reagàl a pàrom..Ha szimpatikus vagy neki,hosszútàvú partner is lehetsz .
Nagykanizsa környéken keresünk pasit aki fogadni is tudna.Ma délútán.
Győrben keresek ötvenes-hatvanas hölgyet diszkrét kapcsolatra!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Vas megye, bi srac ismerkedne
sziasztok ma éjjelre keresek szexpartira hölgyet urat helyem van veszprém megyében írj
Vasmegyében valaki, közös faszverésre?
Sziasztok!
Vasárnap estk kalandra keresek ápolt kedves partnert, partnereket!
Vasárnap estk kalandra keresek ápolt kedves partnert, partnereket!
Sziasztok. Győrben vagy környékén ismerekdne hölgy vagy pár, aki kalandozna?
Privátban írj légyszíves
Privátban írj légyszíves

Sziasztok! Fiatal kollégistát keresnénk. Privátba írj.
Sziasztok. Ma párt, nőt fogadnák lakásomba.
Sziasztok. Holnap del korul Gyorben leszek, szivesen szopatnek akar autoban vagy nalad. Igenyes, borotvalt pasi vagyok.
Zalában kényeztetek orálisan! Privizz